Rugaciunea Braul Maicii Domnului tamaduieste orice suferinta

150078 afisari | 15 Iunie 2011
Mihaela N
 
Rugaciunea Braul Maicii Domnului tamaduieste orice suferinta 1
In zilele imparatului Iustinian a fost adus braul Nascatoarei de Dumnezeu, din Episcopia Zila si s-a pus in sfanta racla, asezandu-se intr-o casa deasupra osemintelor imparatilor Zoe si Leon, in cetatea Halcopatri. Mai tarziu, acest brau sfant a fost dus in cetatea sfanta a Ierusalimului, asezat impreuna cu vesmantul Preacuratei Fecioare Maria. Arcadie, feciorul imparatului Teodosie cel Mare, a adus braul Nascatoarei de Dumnezeu, din cetatea Ierusalimului cu mare evlavie si cinste la Constantinopol si l-a asezat intr-un sicriu luminat, numit racla sfanta. Dupa 410 ani de la acesta mare sarbatoare, imparatul leon a rugat un patriarh sa deschida sfanta racla, pentru sotia sa Zoe, care era chinuita de duhuri rele. Imparateasa Zoe a avut in vis o vedenie dumnezeiasca, spunandu-i ca daca va fi asezat si atins de trupul ei sfantul brau se va tamadui de boala ce a cuprins-o. Patriarhul, prin rugaciuni umile, a scos si asezat sfantul brau pe trupul imparatesei Zoe, care imediat s-a tamaduit, preamarind pe Dumnezeu. Cei care au vazut marea minune, prin rugaciuni si laude smerite au adus multumiri lui Dumnezeu, dupa care preacinstitul brau a fost asezat in sfanta racla, pastrandu-se pentru vesnica pomenire si amintire. 

O rugaciune foarte puternica, care, daca este citita cu multa credinta are puterea sa alunge necazurile si bolile sa dezlege farmecele, blestemele si vrajitoriile. Inainte de a apela la puterea tamaduitoare a braului Maicii Domnului, crestinii trebuie sa mearga sa se spovedeasca, sa- si petreaca timpul lunea, miercurea si vinerea in post si rugaciuni, sa mearga la slujbe de dezlegari, iar duminica sa mearga la Biserica. Sfantul brau se citeste in fiecare zi, iar alaturi de el se citeste si Paraclisul Maicii Domnului.


In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, Amin.

Sfinte Dumnezeule, Sfinte Tare, Sfinte fara de moarte, miluieste-ne pe noi(de trei ori).

Marire Tatalui si Fiului si Sfantului Duh si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

Preasfanta Treime miluieste-ne pe noi. Doamne curateste pacatele noastre; Stapane iarta faradelegile noastre. Sfinte cerceteaza si vindeca neputintele noastre pentru numele Tau.

Doamne miluieste(de trei ori).

Marire...

Tatal nostru care esti in ceruri, sfinteasca- se numele Tau, vie imparatia Ta, faca-se voia Ta, precum in cer, asa si pe pamant. Painea noastra, cea de toate zilele, da-ne-o noua astazi si ne iarta noua pacatele noastre, precum si noi iertam gresitilor nostri. Si nu ne duce pe noi in ispita ci ne izbaveste de cel rau.

Si acum...

Nascatoare de Dumnezeu, Fecioara, bucura-te ceea ce esti plina de dar, Domnul este cu tine. Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul pantecelui Tau, ca ai nascut pe Hristos, Mantuitorul sufletelor noastre.

Prea Sfanta Marie, roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre.

Sub indurarile tale scapam si noi. Rugaciunile nostre nu le trece cu vederea si de primejdii ne scapa, una Curata si Binecuvantata.

Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu, apara, mantuieste si pazeste pe robul tau(numele) de tot raul si necazul, de toate bolile si durerile, de toate farmecele, vrajitoriile si blestemele ca intreg si sanatos sa fie robul Tau. Amin.

Bucura-te, usa mantuirii.

Bucura-te, datatoarea darului celui Dumnezeiesc.

Bucura-te, camara nuntii celei fara de samanta.

Bucura-te, lauda cea de cinste a preotilor celor cuviosi.

Bucura-te, prin care cad vrajmasii.

Bucura-te mantuirea sufletului meu.

Bucura-te Mireasa pururea Fecioara .

Data-i robului tau Preamarita, tare ingradire, aceasta scapandu-l de toate primejdiile, cu dumnezeiestile lucrari si nebiruit de vrajmasi pazindu-l si care striga catre tine cu credinta. Taria, puterea si cuvioasa mea bucurie este Fiul Tau si Domnul ca un bun si milostiv.

Ca si cu o cinstita coroana cu braul tau, robul tau cu buna credinta luminat fiind, incununat cu dumnezeiasca ta marire, sa-l mantuiesti ca pe un milostiv. Incinge pe robul tau intarindu-l asupra vrajmasilor, ca sa lupte nebiruit contra patimilor celor ce-l muncesc si nepatimire biruitoare daruindu-i ca pururea sa te mareasca pe tine si pe Fiul tau si sa strige: Iisuse, mantuieste-ma pe mine pacatosul ca un milostiv.

Nasterea fara stricaciune si feciorie, numai tu ai avut preabinecuvantata si incingerea de mantuire ai daruit oamenilor, braul tau cel sfant, care pana acum a ramas nestricat dumnezeiasca Mireasa, prin care robul tau ia de la Dumnezeul nostru mare mila. Cei intre sfinti parintii nostri mari dascali si ierarhi ai lumii: Vasile cel mare, Grigore Teologul si Ioan Gura de Aur, Atanasie si Chiril si toti Sfintii Apostoli si intaiul mucenic Stefan; Sfintilor mucenici Gheorghe, Teodor Tiron, teodor Stratilat, Dumitru si toti sfintii mucenici si mucenice; Sfinte Ioane, proorocule si Inaintemergatorule, botezatorul lui Iisus Hristos; sfintii prooroci: Moise, Avraam, Ilie, Elisei, si toti sfintii apostoli si mucenici rugati-va Domnului, pentru viata, pacea, sanatatea, buna norocire si iertarea pacatelor robului lui Dumnezeu, pentru apararea si mantuirea lui si sa-l pazeasca de tot raul si necazul, de toate bolile si durerile, de toate farmecele si vrajitoriile. Inima se indoieste, atingandu-se cu calduroasa credinta de braul Fecioarei, incingandu-se cu putere nebiruita impotriva patimilor necurate si a vrajmasilor fara trupuri, nevatamat ramanand in veci. Braul tau, intru bucuria inimii cu cinste toti sa-l purtam, care este spre ajutor tuturor credinciosilor de Dumnezeu Nascatoare. Celor bolnavi da vindecare, celor ce aluneca intarire, celor lenesi, imbarbatare, carmuire celor ce inoata, celor rataciti intoarcere.

Curata Fecioara, Dumnezeiescul dar al prea cinstitului tau brau, da-l tuturor celor ce cu credinta il purtam si-l sarutam cu dragoste in veci.

Sfintilor, tamaduitori fara de arginti si de minuni facatori, Cosma si damian, Chir si Ioan, Pantelimon, Ermolae, Samson, Diomid, Mochie, Anichit, Talaleu, Trifon si Ana, tu cuvioase parinte Nicolae, impreuna cu arhiereul Ioan Gura de Aur, rugati-va Domnului pentru viata, sanatatea, buna norocire si iertarea pacatelor robului lui Dumnezeu si pentru ca Bunul Dumnezeu sa-l pazeasca de tot raul ca intreg si sanatos sa petreaca in veci.

Sfintii Evanghelisti: Matei, Marcu, Luca, Ioan, arhanghelii Mihail si Gavriil, Serafimii si heruvimii cu 318 sfinti parinti de la Niceea si toti sfintii pomeniti in Sfanta noastra Biserica, rugati-va Domnului pentru sanatatea, viata, pacea, buna norocire si iertarea pacatelor robului lui Dumnezeu si pentru ca Bunul Dumnezeu sa-l apere si mantuiasca de tot raul, necazurile, de toate bolile si durerile, de tot blestemul si de toata vrajitoria si cu totul sanatos si intreg sa fie in veci. Amin. Te blestem pe tine diavole cu puterea Sfintei Cruci, cu Fecioara Maria si Sfanta Treime, cu toate fecioarele martire si cu toti sfintii ingeri sezatori pe cele noua tronuri in jurul Tronului Tatalui ceresc si cu toti sfintii pomeniti in caest brau, ca sa nu ai nici o putere asupra robului lui Dumnezeu, cu nici un fel din vicleniile tale. In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.

De inselatoria dragostei, a patimilor si de vrajmasul ce-l ispiteste cu greutatea pacatelor si de cumplita lene de robire degraba sa izbavesti pe robul Tau mult milostiva Fecioara Maria, care cu credinta alearga la Tine, ca singura aparatoare si mangaietoare in veci. Amin.

Doamne miluiese(de trei ori).

Marire....

Aparatoare Doamna, multumiri pentru biruinta, aducem Tie, noi robii Tai, ca ceea ce ai stapanire nebiruita slobozeste-ne din toate nevoile, ca sa strigam Tie: Bucura-te, Mireasa, pururea Fecioara.

Si acum...Prea cinstitul Tau brau ce a cuprins pantecele tau, cel de Dumnezeu primitor, este cetatii tale, tarie nebiruita si vestire de bunatati neimputinata.

Nadejdea mea este Tatal, scaparea mea este Fiul si acoperamantul meu este Sfantul Duh, Treime Sfanta, Marire Tie.

Stapana, primeste rugaciunile noastre si ne miluieste de toata nevoia si intristarea.

Preasfanta Treime, marire Tie. Amin.


Acest brau, e bine sa-l poarte la el si sa-l citeasca fiecare credincios cate zile are pe pamant, caci va putea fi scapat de necazuri si boli, deoarece Preacurata Fecioara Maria, Nascatoarea de Dumnezeu, este ocrotitoarea noastra a tuturor in veci.


 
Alte articole din RUGACIUNI PENTRU DIFERITE NEVOI
Rugaciune pentru duhovnicul meu

Rugaciune pentru duhovnicul meu

Intre noi si Dumnezeu, aici pe pamant, este el... El care ne iarta si ne cere iertarea...Si asa cum el, duhovnicul nostru se roaga pentru noi ...

Acatistul de Multumire Slava lui Dumnezeu pentru toate

Acatistul de Multumire Slava lui Dumnezeu pentru toate

Dupa rugaciunile incepatoare: Imparate Ceresc Mangaietorule....Tatal Nostru... Condacul 1 ...

Rugaciune catre Sfantul Parinte Arsenie Boca

Rugaciune catre Sfantul Parinte Arsenie Boca

Este o rugaciune grabnic ajutatoare pentru cei care se afla in grele suferinte, in mari dureri, mahniri si boli. Rugaciunea se citeste cu mult ...

Rugaciunea apropiatilor pentru cei aflati in suferinta, pentru cei bolnavi

Rugaciunea apropiatilor pentru cei aflati in suferinta, pentru cei bolnavi

Aceasta rugaciune se citeste cu multa credinta si nadejde pentru cel aflat in suferinta, pentru cel bolnav. Rugaciunea se poate citi zilnic, p ...

COMENTARII:
 • 1. G pe 13 Ianuarie 2015 22:48

  Pentru Nicolae,cand vi in tara cautal pe parintele Stefan ,slujeste la Mihail Cogalniceanu din judetul Constanta.Am fost si eu in depresie si am mers la o gramada de doctori cu o gramada de tratamente care nu mau ajutat cu nimic pana cand cineva ma trimit la dansul,nu stiu ce mia citit pentru ca am ajuns acasa si nu am mai avut nimic.Ii multumesc si in ziua de azi ! Multa sanatate iti doresc !

 • 2. ionut pe 17 Decembrie 2014 14:55

  pt nicolae.stiu pe cineva care te poate ajuta.asta e mailu meu leuionutalex@yahoo.com.sa imi scrii ca sa vorbim

 • 3. Nicolae pe 05 Decembrie 2014 13:06

  Sunt in depresie Stau rau , c'è pot sa fac? Num. meu de tel. Italia 3201585762 va Multumesc !

 • 4. Nicolae pe 02 Decembrie 2014 15:37

  Sunt in depresia de 3luni Stau rau , nu dorm, ajutatima va rog!

 • 5. carmenb pe 05 August 2014 13:12

  Doamne Dumnezeule iti multumim noi Maria Balazs,Mihai Balazs,Carmen Balazs ca ai desfacut toate farmecele,blestemele,vrajitoriile facute asupra noastra si a caselor noastre si am putut iesi biruitori din secta satanica studenti in biblie si sa ne reintoarcem la credinta stramoseasca.Amin

 • 6. Viorela pe 01 August 2014 09:20

  Intervin si eu cu ceva. Scuze!
  Orice rugaciune care vrei sa o citesti, post, post negru pentru o problema sa fie rezolvata, luarea de aghiasma, anafura, totul, se face cu acordul prealabil primit de la duhovnicul tau. Nu trebuie sa incepi nimic pina nu iei permisiunea lui (duhovnicului). Moliftlele Sfintului Vasile cel Mare sint fff puternice si sint cele mai indicate DAR pregatirea este speciala. Diavolul nu trebuie sa prinda pe nimeni nepregatit sufleteste. Am citit acum Briul Maicii Domnului si undeva am vazut fraze de blestem pentru diavol. NUMAI un preot si el curat, pregatit, poate sa isi permita lupta sau certarea diavolului. Nici un mirean nu poate face asta. Riscul este enorm si sigur. In plus la orice rugaciune trebuie sa indeplinesti niste conditii, tu ca pacatos. Deci este vorba de o pregatire (spovedanie, post negru, sau post etc.). Lucrurile nu sint deloc simple si cer implicare totala, effort de vointa, sa fii concentrat pe rugaciune, minte si suflet, atunci diavolul vine si mai tare sa te perturbe si tot asa.
  Am invatat pina acum ca toate dorintele noastre, problemele noastre, se rezolva NUMAI cind si daca , Dumnezeu vrea. Asta pentru Domnul, Maica Fecioara stiu ce este mai bine pentru noi.
  Un lucru grav si care se amplifica acum in zilele noastre sint vrajile...si din nefericire, legal, nu pot fi condamnati cei care le practica. Victimele devin niste nefericiti a caror viata este in dezechilibru, existenta este pur si simplu ruinata, chiar daca faci rugaciuni, impartasanie, anafura, aghiasma zilinic etc.etc.etc. Nimeni nu este atit de pur sa nu fie atins de vraji, mai ales daca cineva ti le face permanent. Este CUMPLIT...te chinui ani si ani...dar toate au limita si prin tinerea aproape de Domnul si Maica Lui, lucrurile vor ajunge la o rezolvare in favoarea ta.
  Binecuvintati sa fiti toti si protejati permanent de Domnul Iisus si Maica Sfinta!
  Laudat sa fie Domnul. Amin

  Viorela

 • 7. VALI pe 25 Aprilie 2014 19:02

  DOAMNE ,PARINTE ARSENIE BOCA TE ROG TRIMITE BUNATATEA TA ASUPRA MEA SI A COPIILOR MEI ,AJUTAMA SA-MI GASESC SERVICIU SI ALUNGA TOATE SUFERINTELE SI NECAZURILE DI SUFLETUL MEU SI DIN CASA MEA
  DOAMNE AJUTA

 • 8. elenatatu pe 07 Aprilie 2014 20:43

  Va rog din tot sufletul sa-mi spuneti sau sa ma indrumati cum sa fac sa ma impac cu sotul meu
  e plecat din tara de 4 ani ,ne-a lasat pe mine si pe cei 2 copii ,nu vrea nici sa auda de noi si pe deasupra s-a cuplat cu o dama de 45 de ani el avind 35
  va rog sa ma ajutati
  merg de citiva ani la biserica la sf fanurie !!!!!!!!!!!!!

 • 9. aimee pe 31 Decembrie 2013 12:10

  Sfanta Maria, ma indreptez plina de incredere catre tine, carandu-ti ajutor. Cred cu tarie ca ma vei asculta in necazul meu si ma vei sprijini cand imi este greu. Sper a-ti arata recunostinta mea. Te rog cu umilinta sa imi aduci liniste in tristetea si durerile mele. In numele negraitei rugaciuni si bucurii care ti-a cuprins inima cand ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa ta din Betlania, te implore roaga-te pt mine si familia mea ca sa-l pastram pe Dumnezeu in inima astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre, mai ales in durerea care ma copleseste acum … (se spune dorinta). Te implore, ajutatoarea celor aflati in suferinta, infrange orice greutati precum ai infrant balaurul care sade la picioarele tale.

  Se spune rugaciunea TATAL NOSTRU.

  Bucura-te, Marie, cea plina de dar, Domnul este cu tine! Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul pantecelui tau, care a nascut pe Mantuitorul sufletelor noastre Iisus Hristos. Sfanta Marie, Maica de Dumnezeu, roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre. Amin!

  Aceasta rugaciune se spune de 10 ori.
  Se va spune timp de 9 marti, avand o lumanare sfintita aprinsa.

 • 10. Anonim pe 28 Noiembrie 2013 23:37

  Intr-adevar exista multe rugaciuni care trebuie citite dupa permisiunea preotilor... Rugaciuna Sfantului Ciprian - a dat o viata noua familiei mele... Anul trecut in aceasta perioada - o citeam zilnic... Trei luni de zile fetita mea numai plangea noptile - la varsta de 9 luni.. Era ora 4 dimineata cand stateam cu ea in brate, ea tremurata (de plansete), eu inlacrimata... sotul abia reusea sa o calmeze si a adormit langa noi... Mam gandit sa mai spun inca o data rugaciunea Sfantului Ciprian - am inceput sa am dureri enorme de burta si tot nu mam lasat de rugaciune, am inceput sa ma innadus, si tot nu mam lasat... a inceput sa ma usture pieptul, umerii... si o data si bine se auzeau voci care de langa pat plecau spre fereastra - mieunate de motani, rasete, tipate, strigate... Nici macar mie nu mi-a venit sa cred minunea ce s-a intimplat... Cand am terminat de spus rugaciunea (aproximativ 20 de minute mia luat.. deci va dati seama ca ma chinuit putin) s-a linistit si fetita, s-au terminat si problemele in casa... deci tot rau practic disparuse si cel mai important... fetita doarme noptile linistita... Deci, nu toate rugaciunile au nevoie de autorizatie, dar trebuie sa stii cand sa le citesti + NU SE CHEAMA TOTI INGERII IN AJUTOR IN ACEEASI SEARA... NU UITATI ASTA!!!! Cu stima si respect, Doamne Ajuta lumea la necazuri!!!!

  PS: Noi gasisem in gradina oua taiate in jumate deci era clar ca se facusera vraji pe casa noastra. Gradina e inconjurata de 3 vecini asa ca nu poti da vina pe nimeni pana nu prinzi... De necrezut, dar adevarat...

 • 11. carmenutza _madalina @yahoo.com pe 06 Octombrie 2013 15:54

  MAICA DOMNULUI MA VEGHEAZA SI PE MINE,M A AJUTAT MEREU .M A SCOS DIN MULTE NECAZURI.AM AVUT PROBLEME DE SANATATE SI M A VINDECAT CAND NU MA ASTEPTAM ,CAND NICI EU NU MAI CREDEAM PACATOASA DE MINE.FOARTE MULT M A AJUTAT SI SF ANTONIE CEL MARE ,DAR SI RUGACIUNEA SF MARTA ATUNCI ,CAND AVEM PROBLEME CU SERVICIUL

 • 12. lenuta pe 26 August 2013 19:08

  DOAMNE AJUTA

 • 13. Miryam pe 28 Iunie 2013 12:42

  PTR TOATE CARE DORESC IMPACARE CU SOTZII , CU PRIETENUL , RUGACIUNI , RUGACIUNI , RUGACIUNI , NECONTENITE , CATRE MAICA DOMNULUI ,ZIUA ACATISTE , SEARA PARACLISUL MAICII DOMNULUI
  SHI MEREU ,, DOAMNE IISUSE HRISTOASE, MILUESHTE-MA ,,!
  IN TOT LOCUL , ACASA , PE STRADA , IN MASHINA , TROLEU , METROU , LA LUCRU ....
  MAICA DOMNULUI SA VA AJUTE LA TOT CE AVETZI NEVOIE ,
  SANATATE SHI PACE SA AVEM ..
  DOAMNE AJUTA ,
  RODICA-SHTEFANIA
  stefania_rodica@yahoo.com
  REGGIO EMILIA , ITALIA

 • 14. ELENA pe 26 Iunie 2013 12:57

  26/6/2013 Ma numesc Elena am avut si am o viata cu multe probleme provocate de oameni de suflet de un sot care am divortat ca nu facea voia lui D-zeu era posedat de diavol mama lui al coordona am o fata de 24 de ani care am crescuto cu greu cu ajutorul familiei si cu multa umilinta de a fi mama singura in Romania nu e usor acum si intodeana mia facut multe probleme continua sa_ mi faca a devenit si ea mama singura nu stiu ce sa cred sai dea D_ zeu o lectie sa vada sa care Crucea inca ma confrunt cu probleme ma rog la D-zeu cum stiu sa o fac ca un om sincer ca o mama singura ca orce pamantean merg la preot manastiri si ami gasesc linistea, dragi crstini cititi tot ce va vine in cale cum va pricepeti e bine venit si de ajutor inca sunt singura mma dedic familiei fiicei nepoatei mele traesc departe de tara dar multumesc lui bunul D-zeu de tot ce mia dat sunt o persoana inteleapta cu experienta din viata si la orce necaz am incredere sunt pozitiva D_zeu sa ajute si mie si la dusmani si la toata Natiunea Romana si incredere in Dumnezeu multumesc frumos pentru cei care au rabdare sa citeasca si sa va binecuvanteze

 • 15. sonya sonya pe 18 Iunie 2013 19:14

  Dragile mele va dau un sfat ,care la-m primit si ieu cind am fost in necazuri mari .Ma-m dus la un preot si mi-a spus ce sa fac.Nu putem face noi rugacini speciale fara voia preotului ,trebuie sa ne spovedim si preotul iti spune ce trebuie sa facem.Cineva mi-a spus citeste Psaltirea si am citit ,am citit seara si adoua zi am avut probleme mai mari. Si ia-m spus la preot si mia spus ca nu pot pina imi spune iel.In cazuri dificile sa cautam preotul,va spun pt ca am trecut prin mari probleme si inca mai am. Doamne ajutane!

 • 16. cristina-cri pe 03 Mai 2013 15:24

  da am redescoperit cu adevarat ca MAICA DOMNULUI SI RUGACIUNILE acest sfant BRAU citit cu dragoste ma readus la viata ,am renascut am o noua viata am fost an depresie si faceam atac de panica m-a ajutat enorm BRUL MAICII DOMNULUI cititi-l cu toata fiinta voastra si minunea vine DOAMNE AJUTA SI UN PASTE FERICIT CU MULTA LINISTE IN CASELE VOASRE LINISTEA BISERICIILOR SA FIE IN CASELE NOASTRE.

 • 17. vetuta pe 04 Aprilie 2013 03:01

  Domne asculta rugaciunia mea ai grija de maicuta mea ca ie bolnava scapo de boli de necazuri ajuto sa fie sanatosa si fericita caci ia ie maicuta mea feresteo de boli si suferinte dai sanatate si fericire ai grija si de nepota mea maria ia ie inima mea ai grija de ia maica domnului si isuse feresteo de necazuri de boli de suferinte dai sanatate si fericire fi langa ia maica domnului si langa toti copii din lume dai fericire la tota familia mea si sanatate ferestele de necazuri de suferinte de boli si de rau dale domne sa fie fericiti ai grija maica domnului ai grija si de mine ajutama sa ami plinesc visul sa am ofamilie copii si sa fiu sanatosa ferestema de cel rau dami fericire si sanatate fi langa mine si aratami calea cea buna amen

 • 18. MIRYAM pe 22 Feb 2013 12:44

  A SCRIS CINEVA MAI SUS DE MOLIFTELE SF VASILE CEL MARE .
  ACESTE MOLIFTE , SHI A MOLIFTELE SF CIPRIAN CU RUGACIUNEA SF CIPRIAN SHI MOLIFTELE SF IOAN ... SE CITESC NUMAI SHI NUMAI DE PREOTZI AUTORIZATZI SA AFACA ACESTE CITIRI , SI RUGACIUNI DE DEZLEGARI
  NU ESTE VOIE UN MIREAN , SA LE CITEASCA , SANT FF PUTERNICE SHI SANT PERICULOS DE CITIT , ORCE CREDINCIOS-CREDICIOASA , NICI MACAR ASHA ,, DE CURIOZITATE ,,...

  PREOTUL CARE LE CITESHTE , TREBUIE SA FIE PREGATIT , SA TZINA POST MARE , SA SE SPOVEDEASCA .. APOI SA FACA ACESTE MOLIFTE .
  ASHA CA SOLICITATZI NUMAI LA PREOTZI CU MARE HAR , CARE AU DEZLEGARE , SA CITEASCA ACESTE MOLIFTE.SI CEI CARE AU MARI FARMECE , SAU DEMONIZATZI , FAC ACESTE CITIRI ,NUMAI EPISCOPII..
  DOAMNE AJUTA
  Miryam , Reggio Emilia , Italia

 • 19. MIRYAM pe 22 Feb 2013 12:35

  DRAGA stefi_sea , ce are ANGELICA ESTE ALTFEL DECAT LA TINE , CARE AI CUNUNIE CU SOTZUL TAU .
  TE ROGI , RUGACIUNEA DE IMPACARE SHI INMULTZIREA DRAGOSTEI (este aici ) , SI LA SF SIMON ZILOTUL SF . IULIANA , SHI ACATISTUL MAICII DOMNULUI ,,GRABNIC AJUTATOARE,, DIN MUNTELE ATHOS.

  AM FOST LA BISERICA ELENA DIN CONSTANTA , SHI M-A CITIT PARINTELE GHEORGHE , CU CINEVA CARE AVEA CUNUNIE CU SOTZUL , IAR PE CELE FARA CUNUNIE , CU ,,PRIETEN ,, LE-A CITIT SEPARAT ...
  SANT RUGACIUNI SHI RUGACIUNI .
  ROAGA-TE LA MACII DOMNULUI CEA CARE DESFACE NODURILE , NECAZURILE , SHI ALTE RUGACIUNI , SHI VEI AVEA REZOLVARI , LINISHTE IN CASA , IN SUFLET .
  ,,CACI CU NOI ESTE DUMNEZEU !,,zis de 3 ori la rand )
  ,,Rucaiunea cinstitei cruci ,,
  , zisa de la ora 15,30 , pana la ora 16,30 sau 17, incontinuu .
  RUGACIUNILE CARE SE DA SFANTA PELAGHIA DIN REAZANI , DA PE NET ...
  RUGACIUNEA SFANTULUI APOSTOL TADEU ...A CELOR 7 ARHANGHELI ...RUGACIUNEA CELOR 13 VINERI A SFANTEI CUVIOASE PARASCHEVA ...
  CATRE SFANTUL LAVRENTIE A CERNOGOVULUI .,SFANTUL DAVID DIN EVVIA, SF IOAN RUSUL , SF NECTARIE ...SF APOSTOL ANANIA .SF ECATERINA , SF SERAFIM DE SAROV(BOGORODICINAIA ),SF FANURIE , SF NICOLAE, MARE FACATOR DE MINUNI , SF SPIRIDON ,
  SF IMPARATZI CONSTANTIN SI ELENA ,CARE SE OMAGIAZA ACEST AN 2013.,SF CIRIAN SHI IUSTINA , SF ANTONIE CEL MARE , SF MARINA , SF STELIAN , ,cine are copii , este mama , etc , etc , etc ,
  Rugatzi-va , Rugatzi-va ,Rugatzi-va , mereu , cum putetzi , dar Rugatzi-va ,PTR. CA RUGANDU-VA MEREU , INVATZATZI SA VA RUGATZI BINE SI CU FOLOS .... zicea sf MAXIM MARTURISIRORUL ,SFANTUL IOAN SCARARUL , SI ALTZI SFINTZI MARI ...
  DOAMNE AJUTA.
  RODICA-SHTEFANIA , REGGIO EMILIA , ITALIA .


 • 20. iuliana pe 04 Ianuarie 2013 21:07

  Spuneti-mi ce rugaciuni sa fac pentru a ma impaca cu sotul meu va rog ajutati-ma

 • 21. Angelica pe 30 Noiembrie 2011 21:00

  Nu m-am impacat cu prietenul meu de la vremea aceea...Pe atunci asta era tot ce-mi doream, numai ca Bunul Dumneazeu m-a ajutat sa ma impac cu ideea ca nu mai este al meu si sa-mi revin...sa ies din nou in lume(ma izolasem foarte tare). Dupa cum am mai spus am citit rugaciunea Braul Maicii Domnului, am mers la biserica si rugam parintele sa-mi citeasca o rugaciune sa ma pot linisti, citeam rugaciunea Sfantului Ciprian de dezlegare, aprindeam o lumanare si mai citeam si aproape de miezul noptii cate o rugaciune puternica si uite asa mi-am revenit. Ciudat este ca in acea perioada eram o alta persoana, o persoana care nu se mai ingrijea(inainte nici pana la coltul blocului nu ieseam nearanjata), etc. Si uite asa am inceput sa ies cu colegii de la facultate in cluburi(pana atunci nici nu calcasem) si sa uit...Dupa cativa ani l-am cunoscut pe sotul meu si astazi sunt o femeie fericita. Nici ca putea Dumnezeu sa-mi dea un barbat mai bun...Doamne Ajuta!

 • 22. stefi_sea@yahoo.com pe 29 Noiembrie 2011 12:02

  Angelica, spune-mi te rog daca te-ai impacat cu prietenul si cum te-a ajuat.Si eu am probleme asemanatoare cu sotul si vreau sa stiu tu ce ai facut. Doamne ajuta!

 • 23. carmen pe 18 Noiembrie 2011 21:36

  Din pacate descoperim aceste rugaciuni frumoase si folositoare doar atunci cand trecem printr-o nenorocire...si eu m-am apropiat mai mult de cele sfinte ,tot intr-o asemenea situatie...insa voi continua sa citesc si sa descopar minunatiile Domnului pentru o viata frumoasa si lipsita de rele.DOAMNE AJUTA!

 • 24. marian pe 21 Iulie 2011 17:19

  Doamne ajuta pe toti pacatosii si da-ne intelepciune sa ne putem intoarce la credinta ca mare este calea ta ...amin

 • 25. marian pe 16 Iulie 2011 11:46

  Molitfele Sfântului Vasile cel Mare sunt foarte puternice normal pentru cine crede cu adevarat pe mine m-au ajutat enorm ... http://biserica.org/ro/viataduhovniceasca/ghidpastoral/molitfetext.htm. aici gasiti. doamne ajuta

 • 26. marian pe 14 Iulie 2011 09:09

  am ajuns sa ma anpac cu prietena mea asa ca exista miracole pentru cei care nu cred.... cineva sus ne vede si ne iubeste.... DOAMNE AJUTA

 • 27. Angelica pe 17 Iunie 2011 18:03

  Doamne cat m-a ajutat pe mine Braul Maicii Domnului! Eram atat de disperata si de nefericita si de cuprinsa de rau...Ma despartisem de prietenul meu in acea perioada(pentru ca el se cuplase cu o prietena) si numai rugaciunile m-au scapat de rau. NU puteam manca, nu puteam merge pe strada, nu mai vorbeam cu oamenii...Cineva mi-a zis atunci ca ar fi fost farmece, dar eu stiu? Nici nu vreau sa ma mai gandesc acum la rau. Atunci citeambraul de multe ori pe zi si ma ajuta sa ma linistesc. Acum mi-e bine si sper sa ma ajute Bunul Dumnezeu incontinuare sa nu mai trec niciodata prin ce-am trecut! Doamne Ajuta!

COMENTARIUL TAU

125F2
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Trimite

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


Folositi produse bio ?
Voteaza
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.