Rugaciune catre Sfantul Parinte Arsenie Boca

367604 afisari | 07 Feb 2012
Mihaela N
 
Rugaciune catre Sfantul Parinte Arsenie Boca 1
 • Rugaciune catre Parintele Arsenie Boca 1
Este o rugaciune grabnic ajutatoare pentru cei care se afla in grele suferinte, in mari dureri, mahniri si boli. Rugaciunea se citeste cu multa credinta si nadejde ca Bunul Dumnezeu se va milostivi si ne va ajuta avandu-l ca mijlocitor pe parintele nostru drag Arsenie Boca.

 Sfinte Preacuvioase Parinte Arsenie, indreptator al sufletelor noastre si tamaduitorul bolilor sufletesti si trupesti, ca cel ce ai impodobit cu adanc de cunoastere a fapturii omenesti, te rugam in vreme de durere si mahnire, cauta cu mila spre noi pacatosii fiii tai si mijloceste catre Preabunul nostru Mantuitor, iertare de pacate si vindecare de toata neputinta.

Parinte Sfinte care ai mare indrazneala in fata Tronului Ceresc, te chemam cu mare lacrimi, dar cu nadejde ca cele spre vindecare sufleteasca si trupeasca, spre mantuire si sfintire, le vom dobandi prin tine, cel ce ne-ai incredintat prin aceste cuvinte:” Eu ma duc, dar de acolo de unde voi fi, am sa va ajut mai mult ca si pana acum”.

Dupa cum in viata pe cei aflati in mari necazuri si suferinte cumplite ii tamaduiai indata, asa si acum pe noi cei pacatosi, insa chemati cu dragoste la mormantul tau incununat cu har ceresc si flori, ne primeste si ne mangaie, sfant si bun Parinte. Ne scoate din negura pacatelor si a patimilor. Daruieste-ne binecuvantarea ca sa purtam crucea vietii spre inviere si luminare desavarsita.

Doctor si tamaduitor de orice suferinta, te rugam, vindeca- ne pe noi, fiii tai si pe cei ce ii aducem in lacrimi si rugaciuni la crucea sfanta a mormantului tau, izvorator de pace, har si binecuvantarea ta de bun si sfant Parinte, iti multumim si te rugam sa ne fii mereu aproape cu rugaciunea si ajutorul ce ni-l aduci din Cerul Sfant spre slava marelui si minunatului nostru Dumnezeu si spre a sufletelor noastre mantuire. Amin.

Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, pentru rugaciunile Preacuratei Maicii Tale si ale Sfantului Parintelui nostru Arsenie, miluieste-ne pe noi pacatosii.

Mormantul Sfantului Parinte Arsenie Boca se afla la Manastirea Prislop, unde puteti merge cu nadejde sa va rugati. Se spune ca plantele de la mormantul Parintelui Arsenie nu se ofilesc niciodata, iar cine se atinge de crucea mormantului se vindeca de boli. Asadar, o sa va intoarceti spre casele voastre, daca nu in totalitate vindecati, cu siguranta mai curati si mai buni si cu gandul ca, printre noi, aici pe pamant a trait un adevarat Sfant. 

Foto: www.arsenieboca.ro


 
Alte articole din RUGACIUNI PENTRU DIFERITE NEVOI
Rugaciune pentru duhovnicul meu

Rugaciune pentru duhovnicul meu

Intre noi si Dumnezeu, aici pe pamant, este el... El care ne iarta si ne cere iertarea...Si asa cum el, duhovnicul nostru se roaga pentru noi ...

Acatistul de Multumire Slava lui Dumnezeu pentru toate

Acatistul de Multumire Slava lui Dumnezeu pentru toate

Dupa rugaciunile incepatoare: Imparate Ceresc Mangaietorule....Tatal Nostru... Condacul 1 ...

Rugaciunea apropiatilor pentru cei aflati in suferinta, pentru cei bolnavi

Rugaciunea apropiatilor pentru cei aflati in suferinta, pentru cei bolnavi

Aceasta rugaciune se citeste cu multa credinta si nadejde pentru cel aflat in suferinta, pentru cel bolnav. Rugaciunea se poate citi zilnic, p ...

Rugaciune catre Sf. Mc. Pantelimon, Sf. Mc. Cosma si Damian, Chir si Ioan, doctorii fara de arginti

Rugaciune catre Sf. Mc. Pantelimon, Sf. Mc. Cosma si Damian, Chir si Ioan, doctorii fara de arginti

Pe langa rugaciunea in caz de boala, mare putere are si aceasta rugaciune atunci cand suntem in nevoi sau suntem bolnavi. Iisus Hristos este D ...

COMENTARII:
 • 1. opreaelena17@yahoo.ro pe 29 Septembrie 2015 04:08

  Părinte Arsenie..te rog din suflet să mă ajuți să mă împac cu Apostolis!!! Vreau să am o familie!!! Te rog din inimă Părinte...ajuta-ne!!!!!! Amin!!!

 • 2. Doamna Susan nimici pe 27 Septembrie 2015 22:48

  Buna tuturor,

  Sunt doamna Susan nimici, vă scriu această scrisoare de mărturie că sunt foarte recunoscător pentru ceea ce a făcut doamna Clara Morgan pentru mine și familia mea, atunci când am crezut că a fost din nou nici o speranță ea a venit și a face familia mea simt în viață din nou de conducere noi o împrumut de rată a dobânzii scăzută de 3% n-am crezut că mai există încă creditori împrumut autentice în Internet, dar, cel mai mare surprinderea mea am primit împrumut mea, fără a pierde prea mult timp, așa că, dacă sunt acolo în căutarea pentru un împrumut pentru orice motive financiare la tot atunci i se va sfaturi pe email doamnei Clara Morgan la VIA: {} clara_morgan@outlook.com pentru mai multe informatii despre tranzacția

  ÎȚI DORESC TOATE CELE BUNE

  Salutări
  Doamna Susan nimici

 • 3. Kate Lisa Loans pe 24 Septembrie 2015 04:57

  Ai nevoie de un împrumut de urgență? aveți nevoie de un împrumut pentru a soluționa datoria dumneavoastră sau de a începe o nouă afacere sau pentru a extinde afacerea dvs.? contactați-ne prin e-mail azi pentru mai multe informații despre serviciile noastre de împrumut. e-mail: kateloansfirm@hotmail.com

 • 4. Ioana Maria pe 24 Septembrie 2015 00:10

  Sfinte Părinte Arsenie Boca, tu cel ce ai ajutat pe multi sa treacă peste toate necazurile când erai in viață, tu Părinte Arsenie Boca cel ce de acolo din ceruri ajuți pe toată lumea ce merge la Sfântul tău mormânt de la Prislop...Așa Părinte te rog si eu cu mare credință și durere in suflet ajută-mi și adu-mi prietenul înapoi sa ne împăcăm și sa ne dai Părinte numai bucurii și împliniri. ..Tu cel care ajuți pe toată lumea de acolo din Ceruri ajută-ma si pe mine Sfinte Părinte că mare e puterea ta!! Amin !!!

 • 5. robert pe 12 Septembrie 2015 05:34

  Ești în nevoie de asistență financiară? V-ați întrebat vreodată Obținerea unui împrumut? În prezent, oferim pe termen lung și pe termen scurt împrumuturi pentru public, în general. Noi va putem ajuta cu un împrumut la o rată foarte scăzută a dobânzii. Contactati-ne acum de: robertlevisloancompany@gmail.com

 • 6. venera pe 08 Septembrie 2015 20:49

  Sfant Parinte Arsenie Boca te rog din suflet ajuta-mi fiica sa se angajeze la S iar sotul O sa nu aiba diagnosticul acela crud.Deasemenea ma rog pt A.S.Maria sa capete minte,sa fie sanatoasa si cuminte sa asculte de parinti.

 • 7. geta pe 01 Septembrie 2015 21:45

  rugamintile mele catre totii Sfintii in marea dificultate in care ma aflu

 • 8. andreea pe 29 August 2015 16:40

  Sfinte Arsenie roaga-te pentru barbatul meu Marian sa-l ierte D-zeu si sa vina langa mine si sa fim o familie fericita sa ne dea D-zeu un copil.Roaga-te pentru iertarea pacatelor noastre si pentru linistea noastra sufleteasca si sa avem o relatie linistita fii langa barbatul meu si dai putere sa-si duca la capat pedeapsa si sa regrete ce a facut sa se cuminteasca.Amin!

 • 9. vera pe 20 August 2015 09:19

  Sfinte Parinte Arsenie Boca multumesc pt binele facut si te rog mult ajuta-ne ca Daniela sa se transfere la s.iar Oto sa ia tripla terapie pt boala pe care o are.Te rugam Sfant Parinte ajuta-ne.

 • 10. stanciu_luminita20@yahoo.com pe 28 Iulie 2015 07:14

  da mi putere sa trec si peste aceste incercari....lumineaza ne calea cu mila si puterea ta ,,,si iarta ne noua greselile de voie sau fara de voie..amin

 • 11. dania_badea pe 27 Iulie 2015 15:22

  Sfinte Parinte, apar- o, pazeste- o pe mama mea. Vindec- o cu puterea rugaciunii tale. Auzi ruga mea sfasietoare si ajuta necredintei mele! Amin!

 • 12. nadia pe 24 Iulie 2015 15:08

  Sfinte parinte Arsenie Boca te rog sa te rogi pentru mine si familia mea si pentru fostul meu sot sa trecem cu bine de toate necazurile . Doamne ajuta ! Amin.

 • 13. SAFTICA pe 22 Iulie 2015 22:45

  Ma rog la tine doamne SFINTUL ARSENIE BOCA ptr a ma ajuta de am cistiga procesul de pe urma defunctului A.L. CASA ce am facuto impreuna deasemeni doamne da/mi forta de munca si multa sanatate ptr a duce mai departe aceasta viata in liniste si pace ...Ma rog la tine SFINTUL ROMINIEI de acolo de unde esti un inger rezolva si pb fiului meu ALEXANDRU APAVALOAE care nu mai are respect ptr mama lui ,,,si totodata sa/i iasa din cap fumurile diavolesti ,...Si in ultimul rind oamne trimite/mi si mie doamne un om bun ptr a imparti aceasta viata ...ITI MULTUMESC TIE DOAMNE CA M/AI ASCULTAT SI IARTAMA DE TOATE GINDURILE RELE FACUTE CU VOIE SAU FARA VOI ...IARTA.MI PACATELE CA nu e nimeni in lumea asta sa nu greseasca DOAMNE AJUTANE ..SUNTEM SARACI DAR MUNCITORI .

 • 14. ana pe 20 Iulie 2015 14:52

  Sfinte Arsenie Boca ma rog si ma iarta pt pacatele mele roagate pt mine si copii mei sai aiba Dumnezeu in paza lui si te rog din suflet ajutatima sami aduc sotul acasa,care ma lasat pt alta femee o copila de 16 ani si linistestemi sufletul k durerea e mare k sint insarcinata si abandonata de sot..rugativa va rog si pt mine..cu doamne ajuta..

 • 15. Adevarat pe 19 Iulie 2015 21:41

  Sfinte parinte da sanatate la toata lumea si sa fim mai buni uni cu alti Amin

 • 16. corina pe 16 Iulie 2015 11:26

  TE ROG,SFINTE PARINTE ARSENIE BOCA,VINDECA MA DE BOALA DE O AM,NU AM NICI O NADEJDE,PLANG,AM GANDURI CA NU MA MAI VINDEC NICIODATA,AJUTA MA SA AJUNG ZILELE ASTEA LA SFANTUL TAU MORMANT,CA SA MA ROG CU LACRIMI FIERBINTI,SA FIU SI EU IN RANDUL LUMII!DE ASEMENEA TE ROG DESCHIDE MINTEA PARINTILOR MEI SA IMI ACCEPTE ALESUL INIMII!MULTUMESC SFINTE PARINTE!

 • 17. angelgabi83 pe 15 Iulie 2015 14:42

  Parinte Sf ARSENIE BOCA.AJUTA MA Sa mi gasesc un loc de munca bine platit ,stabilitate in viitorul loc de munca ,rabdare ,intelepciune.luminarea mintii,sanatate,indeplinirea pe plan profesional,indeplinirea tuturor dorintelor sufletesti .Doamne ajuta!
  Amin

 • 18. Alin Ionut pe 14 Iulie 2015 14:36

  Arsenie, ajutama sa nu ma enervez pe colega mea care are parul lung si cret. Mereu ii este rau si se plange ca o doare capul. Te rog sa ii dai putere si sa aiba nunta frumoasa anul acesta. Vorba lui Arsenie Boca - nu te preocupa. PS. ajutama sa ma las de fumat si sa fiu mai calm, cum scria mama mai sus.

 • 19. fana pe 05 Iulie 2015 11:44

  Sfinte Parinte Ieromonah Arsene,roagate la bunul Dumnezeu pentru fiica mea,sa nasca natural si usor,copil sanatos la minte si la trup, ca ai duh sfant.Amin.Doamne ajuta.

 • 20. CASU LILIA pe 03 Iulie 2015 13:20

  sSFINTE PARINTE ARSENIE BOCA MILUIESTEMA PE MINE ROAGATE LUI DUMNEZEU TATALUI DE SUS PENTRU BARBATUL MEU SA SE LEPEDE DE DARUL BETIEI SI FUMATUL PENTRU SANATATEA COPIILOR NOSTRI A PARINTILOR SI FRATILOR DIN DEPARTARE AJUTATIMI DOAMNE SI MIE SA PLEC LA MUNCA SA ESIM DIN PROBLEME SI SARACIE MA ROG TIE AJUTANE ROAGATE LA TATAL DE SUS SA NE MILUIASCA CU MINUNILE DE SUS

 • 21. Dana pe 01 Iulie 2015 19:02

  Parinte Arsenie Boca te rog sa ma ajuti sa-mi gasesc un loc de munca, sa ies din acest impas financiar, sa reusesc sa trec peste aceste momente de cumpana, de tristete si de suparare din viata mea, sa reusesc sa le ofer copiilor mei tot ceea ce au nevoie, sa gasesc un sot cinstit si credincios, care sa fie un tata bun pentru copiii mei. Parinte Arsenie Boca roaga-te Lui Dumnezeu pentru iertarea pacatelor mele!

 • 22. smd pe 23 Iunie 2015 19:55

  Parinte , te rog sa ma ierti pentru rautatea pe care o am. Iarta-mi invidia si gelozia si Te rog ajuta-ma sa nu mai fiu asa. Ajuta-ma sa imi gasesc linistea si sa simt si eu ca traiesc si ca am pentru ce trai. Vreau sa ma simt iubita , sa pot oferi iubire celor din jur... Ajuta-ma! Iti multumesc!

 • 23. Mimi spanu pe 01 Iunie 2015 17:09

  Doamne sfinte dumnezeule, iarta-mi pacatele mele vrute si ne vrute , ca tu esti un iubitor de oamneni,Sapanul nostru tataul Atotitorului, dane- noua pace a sufletului, si ferestene de vrasmasi nostri,stiuti si ne stiutu...Parinte Arseni Boca vin la dumneavoastra cu sufletul plin de amaraciune, si pacat te rog parinte iartama si scoatema la lumina, fiche traiesc in intuneric adacului , sufletul meu,ajutama parinte sa vad lumina ce adevatata, si drumul cel drept, a ma mantui apre credinta, nu sunt vrenic...ci sunt ispitit, de toate relè care ma inconjoara,,parinte te rog poarta si rugaciunea mea a tatal nostru care este in ceruri, si ne izbabeste pe noi de toate relè.doamne ma rog tiè pentru familia mea, pentru parinti mei, pentru frati, mei pentru surorile mele, dale lor sanatate...iubire de oamne si iartale lor grasitilo , Amin!

 • 24. Iri man pe 27 Mai 2015 23:57

  Sf parinte ,ajuta mi te rog Fiul Alin -ionut sa se lase de fumat si sa FIE mai calm

 • 25. Alexandra Ileana pe 26 Mai 2015 15:27

  Parinte , te rog sa ma ierti pentru rautatea pe care o am. Iarta-mi invidia si gelozia si Te rog ajuta-ma sa nu mai fiu asa. Ajuta-ma sa imi gasesc linistea si sa simt si eu ca traiesc si ca am pentru ce trai. Vreau sa ma simt iubita , sa pot oferi iubire celor din jur... Ajuta-ma! Iti multumesc!

 • 26. Monica pe 26 Mai 2015 12:28

  Sfnte parinte,stiu ca sunt cea mai mare pacatosa posibila.Stiu ca actionez precum cele mai intunecate forte.Te rog ajuta-ma sa mai gasesc in mine o farama de omenie,ajuta-ma Parinte sa pot darui iubire,respect,recunostinta,apreciere,ajuta-ma parinte sa Simt,sa simt ca sunt om si traiesc!Ajuta-ma parinte sa ma regasesc!Ajuta-ma parinte sa imi urmez calea cea buna fara sa mai astept sa ma indrume ceilalti!Ajuta-ma parinte sa fiu buna si sa fac ce trebuie sa fac!

 • 27. claudia pe 21 Mai 2015 22:25

  Sfinte Arsenie Boca ajuta-ma si sapa-ma din necazuriile in care ma aflu fa cu mine si copii mei o minune si ajuta-ne sa ne gasim inistea pentru totdeauna sa rezolvam necazuriile si sa fim ocrotiti sa mi se indeplineasca toate dorintele.AMIN

 • 28. ioana pe 14 Mai 2015 22:02

  Sfinte părinte roagă-te pentru familia mea ajută-ne părinte în tot ceea ce facem. Dă-le sănătate copiilor mei Sebi și Cristian și sotului meu Iulian ajută-l să își găsească de muncă ca tare mult își dorește și tot caută printre străini. Iarta-ne Sfinte greșelile noastre cu voie sau fără voie și mulțumește-i bunului Dumnezeu pentru tot ceea ce a făcut pt noi. Nădejdea mea este în tine. Amin

 • 29. florin pe 14 Mai 2015 21:45

  Sfinte Arsenie Boca te rog roaga-te Bunului Dumnezeu, IIsus Hristos si Maica Domnului pentru noi pacatosii Florian, Carmen si Andrei sa ne ierte pacatele stiute si nestiute, pentru sanatate,spor si ajutor , pentru constructia unei ferme si a unei case, pentru indepartarea farmecelor si blestemelor si pentru sanatatea parintilor lor Ion , Elena si Floare.
  MULTUMIM PENTRU TOT SI PENTRU AJUTORUL DAT PINA ACUM, SI DE AICI IN COLO.

 • 30. Florica pe 12 Mai 2015 10:51

  Parinte Arsenie Boca, roaga-te pentru iertarea pacatelor mele si ale familiei, pt iertare, miluire, mantuire, pentru dezlegarea blestemelor si farmecelor facute asupra noastra,a Adrianei,pentru ca sa mergem pe calea cea buna si dreapta a lui Dumnezeu, sa ne lumineze mintile, intelepteasca, sa ne smereasca, sa avem rabdare, sa nu mai fie certuri intre noi, sa ne imblanzeasca, sa ne iubim sincer intre noi, sa nu mai avem ura, sa nu ne mai mintim, sa indepartezi dusmanii si gandurile lor de la noi, sa le dai sanatate si sa nu ne mai faca rau, pe Eduardo sa-l intorci la credinta, sa-l indepartezi de jocurile de noroc, femei si sa-si gaseasca si el un serviciu mai bun, sa se faca voia lui Dumnezeu si cu el si cu Adriana, sa nu fiu acuzata pe nedrept de hotararile ce le vor lua, sper ca o sa fie bine, sa se indeparteze toate indoielile. Sf Arsenie ajuta-ma , te rog astazi e ziua hotaratoare pentru limpezirea situatiei cu Adriana. Fa o minune , te rog, tu stii cum este mai bine , fa cum crezi ca este mai bine pentru Adriana, te rog. Multumesc pentru tot ajutorul dat si pana acum, ca nu ma-i lasat la necaz. Amin

 • 31. carmen pe 11 Mai 2015 21:26

  Sfinte Parinte, Iti multumesc pentru toate cate mi-ai dat, iarta-mi pacatele, da-i sanatate copilului si familiei mele si mie, un sot si un tata pentru fiul meu. Asa sa imi ajute Dumnezeu!

 • 32. Mina pe 11 Mai 2015 14:45

  Ajuta-ma Parinte Arsenie sa trec cu bine peste operatia de joi!
  Multumesc frumos ! Doamne ajuta la toata lumea!

 • 33. liviusmenaru pe 09 Mai 2015 22:43

  SF PARINTE ARSENIE BOCA STIU CA AM GRESIT FOARTE MULT IN FATA LUI JASCU GINA ELENA IARTA MA TE ROG DIN SUFLET DA MIO TE ROG DIN TOATA INIMA INAPOI SI IARTO SI PE IA CA A GRESIT SA NU MA GRESEASCA SA NE INTELEGEM SI SA NE FACEM O FAMILIE IARTA MA TE ROG DIN SUFLET DA MI SANSA LA O NOUA VIATA NU POT TRAI FARA JASCU GINA ELENA IARTA MA SI DA MIO TE ROG DIN TOT SUFLETUL INAPOI SI C VOINTA TA SFINTE PARINTE SPER DIN TOT SUFLETUL SA AJUNGEM AMANDOI LA MORMANT SA NE DAI BINECUVINTAREA CEA SFANTA ITI MULTUMESC DIN INIMA SI SUFLET TE ROG DA MIO INAPOI PE JASCU GINA ELENA CAT MAI CURAND CA SUNT BOLNAV FARA IA ITI MULTMUMESC SI IARTA MA SFANTUL PARINTE ARSENIE BOCA

 • 34. liviusmenaru pe 09 Mai 2015 22:35

  SF PARINTE ARSENIE BOCA IARTA MA DE PACATE SI AJUTA MA SA FIU SANATOS EU SI FAMILIA MEA SI DA MIO PE JASCU GINA ELENA INAPOI CA NU POT TRAI FARA IA ITI MULTUMESC SI TE IUBESC SI TE SLAVESC

 • 35. vali pe 08 Mai 2015 07:07

  Parinte Arsenie roagate pt sotul meu pt lasare de patima bauturii pt sanatatea copiilor si intelegere in casa !Amin

 • 36. Elena pe 27 Aprilie 2015 20:31

  Parinte Arsenie te rog sa ne dai sanatate (yara-mihaela,jasmine-Gabriela,Zaid,Ruad,Elena,Margareta,Teodora cu sotul si copiii ei),o viata fara griji majore, fericire si dragoste in famile si nu in ultimul rind iertarea pacatelor noastre. Multumesc

 • 37. aurora-mariana pe 24 Aprilie 2015 08:36

  Ajută-mi Sfinte Părinte Arsenie Boca,dă-mi putere şi sănătate în toate zilele vieții mele.
  Vindecă-mi sufletul şi trupul meu cu rugăciunile şi minunile Tale şi-i roagă pe Bunul Dumnezeu şi Măicuța Sfintă să mă ierte şi să mă miluiască după Mare Mila Lor pe mine păcătoasa.
  Ajută-le Sfinte Părinte Arsenie Boca şi părinților mei şi mi-i ține cu sănătate şi cu putere mulți ani pe pământ de-acum înainte;uşurează-le toate greutăţile şi-i apără de toate necazurile şi bolile;roagă-i pe Bunul Dumnezeu şi Măicuța Sfântă să îi ierte şi să-i miluiască după Mare Mila Lor.
  Ajută-mi Sfinte Părinte Arsenie Boca să-i pot ajuta pe părinții mei în continuare toată viața lor cât vor trăi şi le mângâie părinților mei toate suferințele şi întristările.Amin.

 • 38. aurora-mariana pe 22 Aprilie 2015 23:49

  Sfinte Părinte Arsenie Boca te rog din suflet ajută-mi şi mă miluieşte după Mare Mila Ta pe mine păcătoasa.
  Roagă-i pe Bunul Dumnezeu şi Măicuța Sfântā
  să-mi dea linişte şi vindecare trupească şi
  sufletească şi să mă ierte.Amin!

 • 39. romica pe 20 Aprilie 2015 19:10

  Doamne Parinte ,te rog sa ma ajuti sa fiu sanatos eu si familia mea, sa pot lucra multi ani inainte , dragoste si spor in viata ,copiii reusite la examene Doamnea ajuta .
  .

 • 40. aurora-mariana pe 18 Aprilie 2015 00:08

  Ajută-mă Sfinte Părinte Arsenie Boca în tot ceea ce îmi doresc să mi se împlinească în viața mea şi îi roagă pe Bunul Dumnezeu şi Măicuța Sfântă să mă ierte şi să mă vindece
  trupeşte şi sufleteşte după Mare Mila Lor.Amin.

 • 41. Ileana pe 12 Aprilie 2015 04:40

  Parinte te rog din toata inima sa ma ajuti in suferinta mea , roagal pe bunul dumnezeu sa ma scape de cancerului care vrea sa Imi curme viata , parinte ai mila de mine , iti multumesc

 • 42. mioara pe 06 Aprilie 2015 11:52

  Prea sfinte Parinte te rog din suflet ajuta ne pe noi pacatosii cu sanatate fizica si psihica Ajuta ne te rugam sa trecem cu bine peste incercarile vietii Te rugam Prea Dfinte Parinte

 • 43. aurora-mariana pe 02 Aprilie 2015 09:35

  Doame Dumnezeule din cer şi Măicuță Sfântă iertați-mă şi mă miluiți după mare mila Voastră pe mine păcătoasa!
  Face-ți în aşa fel ca prin rugăciunile şi minunile Sfântului Părinte Arsenie Boca să mă vindec trupeşte şi sufleteşte de toate problemele pe care le am! Amin.

 • 44. Paula pe 31 Martie 2015 03:31

  Sf Parinte Arsenie te rog cu durere in inima ajuta-ma sa ma fac sanatoasa,iar daca nu e boala indeparteaza tot raul de la mine.amin!

 • 45. isabell pe 27 Martie 2015 18:55

  PARINTE ARSENIE BOCA.Te rog sa te rogi bunului Dumnezeu pentru sanatatea familie mele.AMIN.

 • 46. Loredana pe 24 Martie 2015 12:11

  Sfinte,PARINTE ARSENIE AJUTA MA sa gasesc un serviciu bun ,stabil si sa mi intemeiez o familie. Doamne ajuta!

 • 47. corina pe 23 Martie 2015 07:52

  Te rog parinte arseni fi alaturi de familia mea .ajutama cu toate necazurile pe care le am sa trec de ele.sa fie pace si sanatate pentru toata lumea.amin

 • 48. Viorica pe 20 Martie 2015 18:52

  Parinte Arsenie Boca roaga-te lui Dumnezeu pentru sanatatea familiei mele,pentru vindecarea piciorului mamei mele.Ajuta-ne ca prin rugaciune si medicamente potrivite sa i se vindece piciorul.Doamne ajuta!

 • 49. Angela pe 20 Martie 2015 12:43

  MULTUMESC DIN SUFLET PARINTELUI ARSENIE BOCA c-am reusit sa ajung de mai multe ori la mormantul lui depanat cu multa caldura si flori locul mirific unde m-am simtit extraordinar loc unde mi-am gasit pacea sufleteasca dupa atatea si atatea obstacole ale vietii mele si vindecarea mea de o boala necrutatoare.Acum ma rog din suflet ca parintele sa ma ajute pentru sotul meu pentru locul de munca sa fie cu reusite si impliniri.PARINTE ARSENIEbinecuvanteza familia mea cu sanatate. dragoste.intelegere cu sotul meu ca mult a mai gresit.si copilului meu reusite la examene.DOAMNE AJUTA-MA AJUTA-MA SFINTE PARINTE ARSENIE BOCA.

 • 50. Loredana pe 18 Martie 2015 10:46

  Parinte Arsenie Boca ,roaga te pentru mine pacatoasa.imi DORESC UN SERVICIU BUN SI O FAMILIE.Doamne ajuta ma sa trec peste perioada asta grea.Sa depasesc greutatile vietii.

 • 51. corina pe 17 Martie 2015 08:05

  Doamne ;parinte arsenie te rog ajutama cu greuratile pe care le al. fi mereu alaturi de família mea a dale tu sanatate si celor ce imi poarta dusmanie.fane tu sa mergem pe calea biserici.iti multumesc pn minunile pe care le faci .doamne ajuta. Amin

 • 52. bianca pe 12 Martie 2015 08:47

  Bunule Parinte Arsenie Boca sunt o mama care se roaga ptr baietelul ei David ptr vindecarea auzului. Te rog ca toate rugaciunile mele sa le transmiti mai departe.Doamne ajuta.Amin.

 • 53. mariana pe 06 Martie 2015 12:55

  Sfinte Preacuvioase Parinte Arsenie Boca roagate pentru noi pacatosii Bunului Dumnezeu.Iti multuim si te slavim pentru mijlocirea si inlesnirea la toate catre Domnul.Aratane noua Sfinte Parinte calea spre credinta si mantuire.Amin.

 • 54. corina pe 06 Martie 2015 08:10

  Doamne iti multumim tie pentru ca ai lasat un sfint care ne poate ajuta.parinte arsenie iartami tu pacatele mele si ale parintilor mei ;ca tu sti toate grijile mele .dale sanatate si celor ce imi vor raul .ajutami sa imi plinesc dorintele mele parinte finte .amin

 • 55. maria pe 25 Feb 2015 00:29

  Sfinte Arsene roagate Domnului pentru noi pacatosii, sa am linistea si sufletul impacat acum la adinci batrinete, dami sanatate si putere, ada copilasii mei in jur sa-mi dea un sprijin si o vorba buna, ajutale Doamne sa se intoarca la mine
  lumineaza mintile noastre

 • 56. CRISTINA pe 24 Feb 2015 23:28

  Doamne ISUSE HRISTOASE , FIUL LUI DUMNEZEU ai mila de mine pacatoasa si te rog mijloceste la TATAL pentru fiul meu Alin si vindecarea lui deplina ! MULTUMESC SI AJUTA-MA SA NU VA MAI SUPAR! AMIN!

 • 57. stanciu maria pe 24 Feb 2015 21:55

  parinte arsenie boca te rog din suflet ajuta mi copilul sa si gaseasca linistea sufleteasca si sa si faca un rost in viata doamne ajuta

 • 58. stanciu maria pe 24 Feb 2015 21:55

  parinte arsenie boca te rog din suflet ajuta mi copilul sa si gaseasca linistea sufleteasca si sa si faca un rost in viata doamne ajuta

 • 59. geta pe 16 Feb 2015 04:28

  Sfinte Parinte Arsene, roagate pentru iertarea pacatelor noastre, pentru indeplinirea dorintelor noastre si insanatosire grabnica. Tie multumesc SF Parinte

 • 60. andreea pe 14 Feb 2015 22:29

  Multumesc Doamne pentru tot ceea ce am parte, multumesc pentru sanatate,necazuri, suferinte si probleme, pentru ca ai mijlocit sa fiu impreuna cu copii mei. Ma rog Parinte si te rog sa ma ajuti sa imi gasesc calea mea si sa fac voia Domnului si sa imi cresc copilasii. Multumesc pentru ajutorul de care am parte in fiecare zii.

 • 61. amonim pe 14 Feb 2015 12:36

  Sfinte Párinte Arsenie Boca te rog din suflet ajutá-má sá-mi recuperez locul de muncá DOAMNE AJUTÁ.

 • 62. micsoniu pe 11 Feb 2015 00:18

  doane parinte arsenie te rogroagate si ptr mine ca nustiu ce o fi ca numi merge deloc bine in viata am 37 ani nu pot sa ma casatoresc deloc parca as avea facaturi ..si te rog roagate si ptr mine si parinti mei dm te rog ..multumesc.

 • 63. micsoniu pe 11 Feb 2015 00:11

  doamne parinte arsenie nustiu ce sa intimpla cu mine dar numa rau imi merge in viata nustiu de ce am 37 de ani si numi pot gasi si eu aleasa inimi mele te rog azutama prin puterea ta de ami dezlega acest bletem .ma rog tie si la bunul dumnezeu .multumesc.

 • 64. vsimona89@yahoo.com pe 08 Feb 2015 21:36

  MULTUMESC TIE DOAMNE SI PARINTELUI ARSENIE BOCA PT SEMNUL DAT

 • 65. Mona pe 08 Feb 2015 19:26

  Sfinte Parinte te rog din suflet sa fii sprijunul meu si prin rugaciunile tale sa ma ajuti cat mai repede sa scap de dificultatile si nesiguranta prin care trec acum. Indreapta rugaciunile tale catre D-zeu pentru sanatatea mea, a parintilor mei si a bunicii mele- insanatosirea lor grabnica de bolile de care sufera. Sfinte Parinte cu toata mila si dragostea ta mijloceste pentru noi cale spre D-Zeu, ocroteste-ne de rau si lumineaza calea noastra si inlatura toate obstacolele. Amin.

 • 66. corynel pe 05 Feb 2015 20:10

  esti un nemernic.ba nenorocitilor rugati-va la dumnezeu nu la oase.sunteti ca aia din jungla care se roaga la maiemute. vai de curu vostru.ma handicapatilor cui scrieti lui boca

 • 67. ioana10 pe 04 Feb 2015 14:46

  multumesc parinte pentru ajutorul primit

 • 68. O anonima ! pe 04 Feb 2015 05:20

  Ii multumesc Dumnezeului nostru ca ni l-a dar uit pe parinte le Arsenic ca bun mijlocitor in rugaciunile noastre! Parintele Arsenie s - a rugat si pt mine nevrednica in urma cu 2 ani si jumatate cand eram incoltita de oameni rai fara frica de Dumnezeu! Am avut un mic salon de infrumuseteare prin parteneriat cu niste oameni care pentru ei numai banii conteaza (Doamne fie-ti mila de ei si ii iar ta ca nu stiu ce fac) Am suferit si zacut in necaz insa Sfantul Arsenie m-a ajutat sa scap de ei, greu am scapat si am trecut prin multe rele ca sa reusesc sa scap de oamenii care iubesc numai banii. Am scapat de oamenii rai dar greu si acum am un serviciu nou si o viata noua insa mi-am ready aminte de DZEU spre rusinea mea dinou la necazuri! Dragii mei Invatati sa traiti cu DZEU si la bine si la rau ca cu Dumnezeu ne ofera prin iertare si rugaciune insa daca noi ii cerem mana numai la necaz pana iesim din el de ce ii dam drumul la mana??? O viata fericita e cu DZEU de mana mereu!Multumesc si Dzeu sa ne ierte su sa fie cu noi si cu voi toti!!! Fiti buni si incepeti ziua prin rugaciune caci noi suntem parte din DZEU si fara DZEU nu e bine sa traim nici o zi!!! Amin!

 • 69. Maria pe 31 Ianuarie 2015 07:57

  Ajută-mă Părinte Asenie să scap de problemele cu care mă confrunt în prezent. Ajută-mă să nu mai sufăr și să mă transfer într-un oraș, în care să muncesc cu spor și să fiu aproape de prietenii mei! Mulțumesc!

 • 70. poriva pe 25 Ianuarie 2015 23:17

  Preasfinte parinte Arsenie Boca tu care ai primit har sfant roagate pentru ioana si fa sa dispara cancerul din capul si corpul ei, roagal pe bunul iisus pentru ao ajuta amin

 • 71. ioana10 pe 19 Ianuarie 2015 10:35

  Multumesc Parinte Arsenie pentru toate darurile primite

 • 72. bozga72marius pe 17 Ianuarie 2015 14:12

  SFINTE PARINTE ARSENIE TE ROG ADUMI SOTIA ANAPOI LA MINE

 • 73. Iordache Maria pe 10 Ianuarie 2015 19:45

  Sfantule Parinte Arsenie Boca am aflat ca mari au fost si sant minunile tale de pe pamant si in ceruri ...Sfinte lumineazami cararea sa ma pot indrepta intodeauna spre credinta adevarata sa nu ma abat de la ea ...Invatama sa ma rog bunului Dumnezeu asa cum el are urechi sa ma auda .Te rog cu inima si sufletul meu mic si credincios prin rugaciunile tale catre bunul nostru Dumnezeu aduti aminte si de mine si familia mea de care nu ma pot desparti in veci ..ai grija si ocrotestemi copilul ..sotul sora pe mine.. nepotii si toti semenii mei Roagal tu Sf Parinte Arsenie Boca sa nu mii uite nici pe cei ce sant dusi dintre noi poate intr-o lume mai buna ..sa nu mii uite si sa le erte pacatele lor si ale noastre Domnul fie cu mine cu tine si cu noi toti Amin

 • 74. Ale pe 10 Ianuarie 2015 00:05

  Te rog Sfinte Arsenie Boca sa il faci pe tatăl meu bine,dupa o operație foarte grea,de transplant la inima si rinichi.asculta-mi rugăciunile si dai multă sănătate tatălui meu si la toata lumea.Doamne ajuta!

 • 75. simo pe 08 Ianuarie 2015 12:33

  Te rugam DOamne Isuse iartane de pacate,cum sa fac sa aflu .... Daca Dumnzeu s-a maniat pe mine.....…ce sa fac sa inteleg cuvintele lui......rugati-va pt mine sa ma lumineze Bunul Dumnzeu.Amin!

 • 76. aneta pe 21 Decembrie 2014 11:50

  Doamne sfinte arsenie boca,te rog cu umilinta sa_mi ajuti sa ma insanatosesc . Intareste-ma in credinta fata de Dumnezeu,iarta-mi pacatele ce le-am facut din copilarie,pana in vremea rugaciunii de acum.Indeparteaza-ma doamne de singuratate,si fa doamne ca sa-mi intemeiez o familie. Iti multumesc doamne sfinte arsenie boca. doamne ajuta.

 • 77. Dobos Mihaela pe 29 Noiembrie 2014 09:57

  Sfinte Parinte Arsenie Te rog vino si-mi adu un ajutor Sfant .te rog salveazane Sfinte cu puterea rugaciunilor tale.amin.Doamne miluestene.

 • 78. lozovanu.lilia@yahoo.com pe 12 Noiembrie 2014 19:14

  SFINTE PARINTE ARSENIE BOCA AJUTA-MA PE MINE SI PE FAMILIA MEA. AMIN.

 • 79. lozovanu.lilia@yahoo.com pe 12 Noiembrie 2014 19:02

  SFINTE PARINTE ARSENIE BOCA IARTA-MI PACATELE MELE GRELE

 • 80. claudia pe 11 Noiembrie 2014 20:06

  sfinte parinte arsenie boca, ajuta.mi fetita sa se insanatoseasca.....amin

 • 81. flori pe 06 Noiembrie 2014 18:45

  Parinte Arsenie Boca lumineaza I mintea iubitului meu Titi sa ma ia de nevasta si apara l de rele.

 • 82. Cristina pe 04 Noiembrie 2014 14:51

  Parinte Arsenie Boca te rog din sufltet roaga-te ca fiica mea Adriana sa se insanatosesca, sa se lase de droguri si dependente! Roaga-te sa ne ierte Dumnezeu pacatele mie si tatalui ei,famillilor nostre, sa i fie mila de noi si de Adriana,Adriana sa se faca sanatoasa! Spre slava lui Dumnezeu si mantuirea noastra! Amin

 • 83. lauraionut pe 01 Noiembrie 2014 21:49

  Părinte Arsenie de acolo de unde esti tu te rog sa te rogi pentru Ionuț sa se lase de baut si sa isi găsească un loc de muncă stabil.noi ne dorim un copil dar de ceva timp incercam si nu rămân însărcinată. Roagă-te pentru sănătatea noastră a familiilor noastre si ne pazeste de rau Amin

 • 84. lauraionut pe 01 Noiembrie 2014 21:24

  Parinte Atsenie te rog aiuta.l pe Ionut sa se lase de baut si sa isi gaseasca un loc de munca stabil.noi ne dorim un copil si incercam de 2ani dar nu reușesc să rămân însărcinată.da.le sănătate si putere de munca mamei si fratilor mei.lumineaza.i mintea fratelui meu si ajuta.ne sa trecem peste toate.si nu in ultimul rând bunicii mele da.i sănătate multumesc amin

 • 85. violeta pe 31 Octombrie 2014 18:49

  parinte arsenie te rog ajuta-l pe fiul meu ciprian sa se lase de baut si sa isi gaseasca o fata cu care sa intemeieze o familie fericita astfel ca eu sa-mi pot gasi linistea si multumirea sufleteasca

 • 86. anonim pe 14 Octombrie 2014 00:13

  Sfinte parinte Arsenie Boca iti multumesc pt tot ce ai facut pt mimesi famiglia mea.te rog ai grija se tata si fal sa se la se de fumat si vindecal de boala sa.amin

 • 87. stefania angerasi pe 06 Octombrie 2014 19:09

  parinte arseni ma rog tiie ca pentr pacatele mele cele multe si atatalui ei sa nu sufere fetita mea

 • 88. stefania pe 01 Octombrie 2014 23:04

  Dane părinte sănătate.eu sâni găsesc un serviciu soțului sai fie bine ,copii sa învețe bine si sa aibă mintea luminata.amin

 • 89. elena pe 26 Septembrie 2014 09:45

  Parinte Arsenie, te rog din toata inima sa-l convingi pe George sa renunte la proces.
  Multumesc

 • 90. doinnarusu pe 20 Septembrie 2014 09:26

  Multunesc ,BUNULUI DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI, ca sunt sanatoasa... eu si familia mea iar BUNUL DUMNEZEU sa ne ierte pacatele noastre facute cu voia s-au fara voia noastra ,iar celor ce au ganduri rele asupra mea si a familiei mele sa le dea BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI alte ganduri ,de indreptere catre DUMNEZEU.
  SF. PARINTE ARSENIE , ITI MULTUMIM CA AI EXISTAT(TRIIS DE BUNUL DUMNEZEU PE PAMANT) SI CA EXISTI INCA, PRINTRE NOI SI CA ACOLO DE SUS NE INTINZI O MANA SPRE FIECARE DITRE NOI SI NE ASCULTI DURERILE NOASTRE.
  SF. PARINTE ARSENIE , IMI DORESC CA POT AVEA UN LOC DE MUNCA BUN, CA CS-MI POT AJUTA FAMILIA SI PARINTII,CACI EI FIIND BOLNAVI SI PENSIONARI ,MA AJUTA ACUM(FIIND IN SOMAJ) ,DAR VREAU SA-I AJUT SI EU MACAR CAT OR MAI FI IN VIATA ,DE ACEEA VREAU SA-MI GASESC UN LOC DE MUNCA .
  Vreau sa fie pace in tara ,pace pe pamant.
  AMIN !

 • 91. georgi pe 19 Septembrie 2014 13:31

  PARINTE ARSENIE TE ROG AJUTAMI SA MA VINDEC DE CANCER SI SA DIN NOU MAINILE SI PICIOARELE SANATOASE,SA REUSESC CU ORJI SA NE LUAM O LOOCUINTA SI SA NE IUBIM MEREU SA FIM IMPREUNA SIO FERICITI.FRATII MEI SA ISI GASEASCA FERICIREA IAR MAMA CU TATA SA FIE SANATOSI SI BUNI,AMIN,IARTAMI PARINTE ARSENIE PACATELE MELE SI CURATAMA DE RELE.AMIN

 • 92. Arsenie Boca pe 07 Septembrie 2014 16:58

  Desfrânarea este, în general, poftirea sau satisfacerea fără rânduială şi nepermisă de legea morală a plăcerilor sexuale. Desfrânarea se poate săvârşi: a) în cuget, adică prin închipuiri şi pofte; b) prin cuvinte şi fapte, c) după rânduiala firească, când se face în afara căsătoriei, d)împotriva rânduielii naturale, ca în păcatele sodomiţilor, care este aşezat între păcatele strigătoare la cer, e) după persoanele care o săvârşesc: desfrânare simplă, incest, adulter şi sacrilegiu

 • 93. RUSEN ROXANA pe 31 August 2014 14:00

  PARINTE ARSENIE VREU SA I SPUI BUNULUI DUMNEZEU SA GONESCA TITI DUSMANII DE LA CASAMEA SI TOTI CARE MIAU FACUT DE URIT

 • 94. cata pe 29 August 2014 09:13

  Te rog Arsenie sa nu moara mama mea si sa se faca bine
  Amin!

 • 95. Teodora pe 25 August 2014 08:08

  Sfinte Parinte Arsenie, roaga-Te si pentru mine si fa cum sti Tu mai bine sa se faca dreptate. Lumineaza-le sufletele dusmanilor mei sa vada cat au gresit. Te rog de sanatate pentru familia mea.Amin!

 • 96. Ana baciu pe 21 August 2014 21:13

  Sfinte parinte ajuta sa-mi duc crucea vietii asa cum am primit-o de la hristos

 • 97. SHTEFANIA pe 21 August 2014 14:27

  DOAMNE IISUSE HRISTOASE SI PARINTELE ARSENIE , ROAGA/TE PTR. MINE , CA SA MA OPEREZ LA UN MEDIC BUN , SA DISPARA DIABETUL , SA POT PLECA LA NEPOTICA CARE MA ASHTEAPTA .INGRID ELENA , DIN ITALIA , SA NASCA GEORGIANA MIHAELA , UN COPIL SANATOS SI BUN , NASHTERE USHOARA AVAND Rh NEGATIV , SI TRATAMENTE , A MAI PIERDUT O SARCINA . AJUTA PE FIUL DANIEL DEMETRIUS DIN SPANIA SA AIBA LOC DE MUNCA STABIL ,SIN FIICA ANDREEA BEATRICE DIN ITALIA , LA FEL

 • 98. mihaela pe 19 August 2014 22:54

  sfinte parinte Arsenie Boca, te rog sa imi ajuti mama sa se insanatoseasca.

 • 99. stefanica-iulia pe 10 August 2014 17:17

  Monah Arsenie,din inima si din suflet te rog ajuta-ma la serviciu sa pot avansa fara multa insistenta de a ajunge in Suedia,ajuta-ma in aceasta zi de duminica,sa mi se indeplineasca dorintele ,iti multumesc cu inima si cu sufletul!Doamne ajuta-ma!

 • 100. Ialomitean pe 09 August 2014 00:52

  Sfinte parinte, multumim pentru linistea care am capatat-o in scurta vizita la mormantul tau ! ...si imi doresc din tot sufletul sa ne ierti pacatele noastre, e adevarat cand gresim nu stim ce facem, bunule si milostiv arata-ne calea , vindeca bolile noastre cumplite, alunga blestemele si farmecele care au fost asupra noastra ..in numele tatalui al fiului si al sfantului duh, amin !

 • 101. luminita pe 06 August 2014 12:55

  SFINTE PARINTE ARSENIE BOCA DE ACOLO DE UNDE ESTI AJUTA-MA SA MI GASESC UN LOC DE MUNCA DUPA PUTEREA SI STIINTA MEA,DA-MI SFINTE PUTERE SA MERG MAI DEPARTE FIINDCA NADEJDEA MEA ESTI TU PENRU MINE SI FAMILIA MEA AMIN

 • 102. moldovan sorina pe 28 Iulie 2014 22:26

  te rog din inima sfinte parinte arsenie boca,vindecami sotu de boala care o are roagate pentru el sfinte parinte si dai putere ma rog la tine sai dai putere si sanatate si sa ai grija de el, te rog sami asculti rugaciunea si sa ai mila de noi,amin

 • 103. IONAS MARIA pe 24 Iulie 2014 11:08

  PĂRINTE MONAH ARSENIE, TRIMITE-MI DUHUL TĂU PAZNIC, ŞI-MI DĂ SĂNĂTATE LINIŞTE ŞI PACE. DEPĂRTEAZĂ DE LA CASA MEA NEVOILE ŞI NECAZURILE CĂ AI DUH SFÂNT. AMIN
  AJUTĂ-MI COPILUL ÎN PASUL CARE ÎL ARE DE FĂCUT ŞI FII CU EL ŞI ÎN SUFLETUL LUI ÎN VECI. AMIN
  PARINTE TE ROG DIN SUFLET SA IL ROGI BE BUNUL DUMNEZEU SA NE IERTE PACATELE SI SA FI TODEAUNA LANGA NOI IULIA-MIHAELA,ALEXANDRA,RANYA-MARIA,MIHAI,RADU, IULIAN, PARINTELE MEU DUHOVNIC PAHOMIE.AMIN

 • 104. daniela72 pe 13 Iulie 2014 00:11

  te rog din tot sufletul meu...Sf parinte Arsenie,ajuta-ma si roagate pt noi pacatosi, ajuta-ne sa fim impreuna pentru totdeauna, uniti, sanatosi, linistiti si binecuvantati...DOAMNE AJUTA-NE....AMIN !

 • 105. ana maria pe 11 Iulie 2014 12:11

  Ajuta-ma Sfinte Arsenie Boca sa trec peste suferintele care s-au abatut asupra mea

 • 106. adelina pe 11 Iulie 2014 10:14

  SFINTE ARSENIE BOCa TE ROG fii alaturi de mama mea LUCIA in greaua incercare prin care trece,ajut-o sa se faca bine,nu o lua de langa noi.TE ROG SFINTE,TE ROG

 • 107. VASILE pe 10 Iulie 2014 15:48

  PĂRINTE MONAH ARSENIE, TRIMITE-MI DUHUL TĂU PAZNIC, ŞI-MI DĂ SĂNĂTATE LINIŞTE ŞI PACE. DEPĂRTEAZĂ DE LA CASA MEA NEVOILE ŞI NECAZURILE CĂ AI DUH SFÂNT. AMIN
  AJUTĂ-MI COPILUL ÎN PASUL CARE ÎL ARE DE FĂCUT ŞI FII CU EL ŞI ÎN SUFLETUL LUI ÎN VECI. AMIN

 • 108. carmenb pe 10 Iulie 2014 08:02

  Sfinte Parinte Monarh Arsenie Boca te rog deschidei mamei mele Maria Balazs:sufletul,trupul,mintea,inima ca sa poata accepta adevarul ca secta stdenti in biblie este o secta satanica care sterge creierul oamenilor si sa aibe curajul sa paraseasca aceasta secta care este uneltirea Diavolului si sa se reintoarca la credinta stramoseasca.Multumesc.Amin

 • 109. Flaquita pe 30 Iunie 2014 19:22

  Sfinte Parinte te rog ajuta-ma, incerc de foarte multi ani sa raman gravida, te rog ajuta-ma cu un bebe, sunt departe de casa si nu mai stiu ce sa fac, am incercat de toate....Doamne ajuta,multumesc!!

 • 110. Gabruela pe 27 Iunie 2014 14:29

  Te rog Arsenie Boca lumineaza - m mintea ,fi langa mine si familia mea in orice clipa a vieti noastre, si ajuta - ne sa ne luminezi mintile

 • 111. maria alis pe 24 Iunie 2014 00:17

  Parinte arsenie Boca,prea sfant so placut dumnezeului nostru te rog da-i pace si liniste sotului meu,gand bun si intelegere,sa ii recastig increderea si said ma iubeasca din nou ass cum o facea la inceput,sanatate te mai rog sa ii dai si cu ingaduirea ta si a lui dumnezeu sa be recasatorim.sanatate celor 3 copii inviata,odihna vesnica celor 2 copii nenascuti air nostri.
  Admin!

 • 112. marta pe 18 Iunie 2014 15:25

  PARINTE ARSENIE TE ROG DIN SUFLET FAL CA PE SOTUL MEU SA MA CRED CE ZIC LUMIEZAI MINTEA SI SA NU NE DESPARTIM

 • 113. ianos pe 15 Iunie 2014 19:22

  parinte arsenie boca iti multumesc ca ai ferito pe iubita mea de lucemie,te rog roagate pentru noi si ajutane sa trecem peste cumpana asta mare a vietii roagate pt noi si ajutane sa se intoarca iubita mea minica acasa si sa ne impacam,si sa ne daruiasca domnul un copil sanatos.te rog ajutane parinte

 • 114. elenatatu2002@yahoo.com pe 29 Mai 2014 16:22

  nu stiu cum sa incep ,am o mare fericire in suflet ca pot ajunge la mormintul sfint
  m-am rugat mult SFINTULUI a rsenie si mi-a auzit rugaciunea
  simbata plec la manastirea Prislop si ma rog sa am inima si sufletul curat sa ma pot ruga in liniste
  ma rog ca si voi careb nu ati fost la sfintul mormint bunul si sfintul Arsenie sa va ajute sa puteti sa-i aprindeti o luminare
  DOAMNE AJUTA !

 • 115. dorina pe 27 Mai 2014 09:04

  Doamne ajuta
  Parinte Arsenie ,ajuta-ma sa-mi gasesc linistea , fi alaturi de mine si ajuta-ma sa nu am probleme la servici.

 • 116. Camyita pe 26 Mai 2014 22:40

  Părinte monah arsenie te rog din suflet sa o ajuti pe sora mea mărirea sa își găsească de munca cât mai grabnic sa fie iubita de lume si apreciata si mai te rog sa îmi ajuti si mie sa găsesc de lucru si ai grija de sănătatea mamei mele te implor

 • 117. BIHOR 22 pe 24 Mai 2014 21:08

  ITI MULTUMIM PARINTE ARSENIE BOCA CA AI SALVAT FETITA MEA DE LA MOARTE,O AJUTI SA SE VINDECE SI AI SPUS CA NU O SA O LASI SI TE RUGAM SA NE FII MEREU APROAPE CU RUACIUNEA SI AJUTORUL TAU ,NOUA SI TUTUROR CARE SE INCHINA LA MORMINTUL TAU PLIN DE BINECUVINTARI DIVINE SI TE CHIAMA IN AJUTOR ASA CUM FACEM SI NOI,AMIN!

 • 118. mihaela-florina pe 21 Mai 2014 00:23

  Iti multumesc Parinte Arsenie Boca pentru ca am ajuns fara sa stiu drumul la mormantul tau si pentru calugaru ce mi l ai adus in cale si pentu ce am simtit acolo!Vreau sa te rog sa ma ajuti prin rugaciunile tale Dumnezeului nostru sa mi de a sanatate ,sa pot rezolva o problema medicala cu bine,iar operatia sa fie usoara si cu succes!multumesc din suflet pt ca stiu ca ma vei ajuta

 • 119. Maria pe 13 Mai 2014 15:48

  Iti multumesc Părinte Arsenie pentru tot ce ai facut pentru mine împreuna cu Sfantul si Preiubitul meu Sfânt Nectarie si cu Sfanta Matrona si Sf Eferem cel Nou ... Ajutati.ma inca o data sa iau examenele si licența .

 • 120. bingryd@yahoo.com pe 11 Mai 2014 20:21

  Doamne ajuta pe toti in nevoie....amin

 • 121. angelica 25 pe 09 Mai 2014 02:32

  Sfinte Parinte,fin pacate sunt departe ...dar stiu si cred ca ma auzi. Am nevoie de ajutorul Tau. Tu stii nevoia si durerea mea. Ajuta-ma ,te rog sa ies din ea.nu ma Lasa!!

 • 122. MADA pe 29 Aprilie 2014 12:34

  ajuta-mi sotul sa nu mai fie influentat de parinti ,tot ce face sa faca pentru familia lui,sa luam decizii impreuna,blestemele si farmecele facute de familia lui sa fie sparte,sa nu aiba puterea sa ne despartim ,sa ne iubeasca.

 • 123. lili pe 29 Aprilie 2014 12:33

  ajuta-mi sotul sa nu mai fie influentat de parinti ,tot ce face sa faca pentru familia lui,sa luam decizii impreuna,blestemele si farmecele facute de familia lui sa fie sparte,sa nu aiba puterea sa ne despartim ,sa ne iubeasca.

 • 124. elenatatu2002@yahoo.com pe 25 Aprilie 2014 19:00

  DOAMNE ,PARINTE ARSENIE BOCA ROAGATE BUNULUI DUMNEZEU SI PENTRU MINE SI COPII MEI SA POT SA-MI GASESC SERVICI SI SA ALUNGI NECAZURILE DIN FAMILIA MEA
  DOAMNE AJUTA

 • 125. Floren19 pe 16 Aprilie 2014 01:09

  Sfinte Parinte Arsenie Boca, roaga-te lui Hristos Dumnezeu si Preacuratei Maicii Sale , pentru noi pacatosii: Cornel, Florentina, Maria, Ana si Elena ...acum si in ceasul mortii noastre .Amin !

 • 126. ciprian pe 09 Aprilie 2014 09:34

  Te rog din suflet părinte Arsenie Boca ,eu nu te cunosc ,nu am fost niciodată la mormântul tău desi îmi doresc ,tu esti acolo cu Dumnezeu si roagai Lui sa mă ajute azi in momente de cumpana ,sa îmi ierte păcatele caci sunt păcătos sa îmi dea putere sa trec peste încercările vietii mele ,lumineaz-o pe sotia mea oana caci e in întuneric ,ajutane sa ne reintregim si iartai ei păcatele ca sa putem avea grija de fetita noastră Iulia sa o crestem cuviincios .

 • 127. ioana pe 31 Martie 2014 21:30

  am reusit sa ma duc la marmantul sfantului parinte arsenie boca de doua ori acum in luna martie. Ii multumesc sfantului parinte arsenie boca pentru ajutorul dat. mergeti si rugativa cu toata incredera. eu sunt din valcea. iar valcea - prislop sunt 250 km. se merge pe autostrada super;;; sfinte parinte arsenie boca roaga te pentru mine si familia mea;

 • 128. Ana pe 27 Martie 2014 07:48

  Iti Multumesc di suflet Parinte Sfant Arsenie pt ajutorul ce mi l-ai dat,pt bucuria pe care am avut-o la mormantul tau.Roaga-te pt mine si familia mea si ajuta-ne .

 • 129. andreea pe 27 Martie 2014 00:20

  PARINTE ARSENIE BOCA TE ROG DIN SUFLET AJUTAMA SA MA VINDEC VREAU SA FIU MAI BUNA VREAU SA MA IERTI DE TOATE PACATELE CARE LEAM FAC IMI DORESC O FAM FERICITA SI UN COPIL SANATOS AJUTAMA TE ROG DIN SUFLET SIMT K NU MAI AM PUTERE SA TRAIESC AJUTAMA SA FIU FERICITA CU BARBATUL CARE IL IUBESC DIN SUFLET SI SA NU NE MAI CERTAM DAMI SANATATE MIE SI FAM MELE TE IMPLOR AJUTAMA DAMI O RAZA DE SPERANTA TE IMPLOR AMIN

 • 130. ianos pe 22 Martie 2014 15:17

  te rog parinte te implor parinte ajutane in problemele noastre,te rog ajutane sa ne impacam cu iubita mea monica,pt ca raul si pacatele noastre ne au despartit,te rog roagate pt noi ianos si monica si ajutane sa ne impacam si sa ne cununam,si sa ne fie bine, pace liniste si intelegere intre noi,si ajutane te rog sa avem un copilas sanatos

 • 131. ana b pe 21 Martie 2014 12:28

  Parintele Arsenie te rog din toata inima mea ajuta ma sa ma fac bine. Tu sti de toate problemele mele de sanatate si de aceea te rog sa ma ajuti sa ma vindec. Te rog nu ma lasa sa ma macine ganduri rele si frica din mine. Iti multumesc din suflet.

 • 132. Ela pe 15 Martie 2014 15:58

  Multumesc Sfantului Parinte Arsenie pentru tot ce mi-a ajutat dupa ce am fost la Sfantul Mormant.
  Te rog Sfinte Parinte, ocroteste fetitele mele oriunde s-ar afla, ajute-le sa fie sanatoase, intelepte si indreapta-le lor pasii pe calea cea buna si dreapta, pana la sfarsitul vietii lor.
  Adu-ne in casa liniste, impacare, credinta si indruma-ne sa facem numai fapte placute Bunului Dumnezeu.

 • 133. petrescu marioara pe 12 Martie 2014 10:30

  SFINTE PARINTE ARSENIE BOCA. INGADUIE MI SA PRIMESC CU LINISTE SUFLETESCA TOT CE ADUCE ZIUA DE AZI/INGADUIE MI SA MA LAS IN VOIA TA SFANTA POVATUIESTE MA SI SUSTINE MA IN TOT CESUL ZILEI/ ORICE VESTE AR VENI INVATA MA S_O PRIMESC CU SUFLET IMPACAT SI INCREDINTAT CA ASTA_TI ESTE VOIA/VEGHEAZA MI GANDURILE SI SIMTITEA IN TOT CE FAC SI IN TOT CE SPUN /CONDU MI VOINTA SI INVATA MA SFINTE ARSENIE BOCA SA MA ROG, SA SPER, SA CRED, SA IUBESC,SA RABD SI MAI ALES SA IERT.DORINTA MEA ESTE SA AJUNG LA SFANTUL PARINTE SA MA ROG PENTRU BAIATUL MEU VALENTIN, DE SANATATE .AMIN

 • 134. rs_crenguta@yahoo.com pe 11 Martie 2014 22:48

  imi pare foarte rau ca nu l-am apucat in viata pe sfantul monah ARSENIE dar simt ca ma ajuta ,de aceea il rog sa mijloceasca la bunul DUMNEZEU sa imi gaseasca un loc de munca
  si multumim ptr aceasta rugaciune minunata ca si multe altele pe care le-a lasat mostenire

 • 135. viorica pe 10 Martie 2014 16:35

  Te rog parinte din suflet mijloceste pentru familia mea la bunul D-zeu si maicuta sfanta sa ne dea multa credinta,pace sufleteasca si trupeasca,multa dragoste in inima noastra, sa ne putem ruga pentru lumea intreaga sa fie mai buna. Roaga-te pentru fica mea,sa-i lumineze D-zeu calea,mintea si inima,sa faca in viata numai cei placut lui D-zeu.Amin

 • 136. Anonim pe 05 Martie 2014 18:44

  Prea sfinte părinte Arsenie sunt o tânara căsătorită de numai sase luni am gresit multe cu, gura in fata soacrei mele si am îndurat multe in curtea ei am fost jignita si ca sa ma apar am jignit la rândul meu la suflet nu sunt rea si mi-aș da si haina dupa mine sa am macar un pic de respect fata de toti cei ce iam ajutat frati parinti cumnate si soacra dar am primit de la ei pana acum vb grele si urate întotdeauna prea sfinte părinte nu cer decât sa nu mai fiu asa batjocorita iar celor ce ami fac asta Luminează-i si deschidere lor ochii ca nu fac bine ai iubesc ori cat mar durea vorbele si faptele lor te rog Dă-mi tăria de a merge in viata mai departe si de ami dărui un prunc mic alaturi de soțul meu Ajutama ca de cand sa abătut nenorocirea asta peste mine si mi-am dat seama ca numai rugându-se la Dumnezeu ami voi găsi liniștea nu e zi sa nu ma rog amin

 • 137. ILEANA VIORICA ION pe 22 Feb 2014 19:24

  ..."PARINTE SFINTE, care ai mare indrazneala in fata TRONULUI CERESC, TE chemam cu mare lacrimi, dar cu nadejde ca cele spre vindecare sufleteasca si trupeasca , spre mantuire si sfintire , le vom dobandi prin TINE, CEL ce ne-ai incredintat prin aceste cuvinte :"EU MA DUC, DAR DE ACOLO DE UNDE VOI FI AM SA VA AJUT MAI MULT CA SI PANA ACUM." ..."

  Bunul DUMNEZEU, MAICUTA DOMNULUI , PARINTELE ARSENIE SI TOATE PUTERILE CERESTI SA NE INTAREASCA IN CREDINTA CA : "SFANTUL PARINTE ARSENIE BOCA ESTE MANA INTINSA POPORULUI ROMAN DE MANTUITORUL IISUS HRISTOS, ca altui Petru scufundat in valuri ". AMIN.

 • 138. maria pe 20 Feb 2014 22:00

  Parinte arsenie boca ajuama sa ma schimb sa nu mai fac pacate sa fiu sanatoasa si sa ma impac cu prietenh meu sa nu ne mai despartim niciodata sa fim mereu impreuna ..doamne ajuta amin

 • 139. leona maria pe 13 Feb 2014 00:23
  SF.PARINTE ROAGA/TE SI PENTRU SIMONA ,CRI,M H

 • 140. olimpia pe 12 Feb 2014 14:21

  doamne roagate si pt copii si casa mea sa ne ajute sa scapam de tot rau sa ami dea si mie dumnezeu un post de munca stabil sa aibe grija de noi sa ne tina sanatosi ,,,,amin....

 • 141. Marinelaliliana pe 07 Feb 2014 03:31

  Maica Domnului,Iisus mantuitorule,ma rog voua cu mare durere in suflet,cu obrajii plini de lacrimi amare,pentru SANATATEA fratiorului meu GEORGIAN,care este bolnav,un fratior cu credinta si bunatate,dar care trece prin momente grele ale vietii,a inceput sa se ;retraga in carapacea lui;sa sufere in interiorul lui,il vad cum sufera,Doamne mare ti-e puterea ta,Iisuse,tu ai inviat pe Lazar,ai facut si faci in continuare minuni,roagate la Bunul Dumnezeu impreuna cu Maicuta ta,pentru sanatatea fratiorului meu Georgian,Parinte Arsenie BOCA,ma rog tie,roagate pentru durerea sufletului meu,Parinte impreuna cu mama,fratele,sora,cumnatu,nepotu,tata nemaiavand loc in masina,am reusit anul trecut sa ajungem la mormantul tau,la lacasul tau sfant di munte,unde te rugai pentru oameni,am ajuns acolo,anul trecut,fratele erea sub tratament,toata saptamana mare a mers la spital pentru tratament,chiar si in ziua Sf.PASTE,priveam in urma lui dorind sa ajungem la Sf.tau mormant,priveam piciorusele fratiorului meu cum luptau cu boala sa ajunga la tine,ma rog voua pentru sanatatea:mamei ELENA,tatalui ION,fratiorului GEORGIAN,surorii ,nepotului,si celor dragi mie,AMIN!DOAMNE MILUIESTE,

 • 142. anonim pe 06 Feb 2014 17:13

  parinte ierarh monah ARSENIE BOCA, ajuta=ma sa imi gasesc un loc de munca sa scap de datorii,copii sa se inteleaga si sotul meu sa scape de viciul bauturii
  DOAMNE AJUTA-MA

 • 143. lumi pe 06 Feb 2014 03:37

  Ajuta ma parinte Arsenie sa mi dasesc linistea sufleteasca. Sa scap de necazurile ce ma inconjoara.Doamne ajuta!

 • 144. Mihail pe 02 Feb 2014 23:30

  Multumesc DOAMNE SFINTE ARSENIE BOCA ,pentru ajutorul primit.si ai grija Doamne in continuare de noi.sanatate, liniste sufleteasca, spor in gospodarie si indeplinirea dorintelor ,DOAMNE AJUTA.

 • 145. claudia pe 30 Ianuarie 2014 16:03

  Parinte Arsenie ajutama si pe mine sa devin mamica.dami si mie copilasi.

 • 146. maria pe 29 Ianuarie 2014 15:50

  Parinte Arsenie - ajuta-ma pe mine pacatoasa. Roaga-te pentru nepotul meu, copii mei, sotul meu, parintii mei si pentru mine.

 • 147. rugaciune pe 27 Ianuarie 2014 22:49

  Parinte arsenie ajutama pt sanatate si noroc in viata. Amin

 • 148. adrian pe 22 Ianuarie 2014 09:39

  Sf Arsenie Boca Te rog ajută-mi să ies din necazurile pe care le am si- sa se intoarca nevasta la min cu copiii

  Te Rog Doamne Dumnezeule

 • 149. Doina Elena pe 14 Ianuarie 2014 21:51

  Sf Arsenie Boca Te rog ajută-mi să ies din necazurile pe care le am Te Rog Doamne Dumnezeule

 • 150. Doina Elena pe 14 Ianuarie 2014 21:45

  Doamne Isuse Hristoase ajută-mi copilul Cosmin Alin La examenele de la facultate .Sf Arsenie Boca ajută-mi să ies din situatia financiară pe care o am Te rog Doamne Dumnezeule ajută-mi să-mi pot recupere toate bunurile dă-mi putere sa pot munci sănătate să mă pot ruga.

 • 151. catacatas pe 10 Ianuarie 2014 19:40

  Parinte Arsenie roaga-te pentru mine pacatoasa si ajuta-ma sa gasesc rezolvare buna la marea problema prin care trec si vegheaza Parinte Arsenie asupra mea sa am parte de liniste si sanatate.Amin

 • 152. geta pe 03 Ianuarie 2014 02:14

  Prea Sfinte Parinte Arsenie cu multa umilinta ma indrept Tie rugandu-ma pentru insanatosirea mea si a familiei mele. Ocroteste-ne de rau si de cei ce ne vor rau si indruma-ne pe calea cea Duhovniceasca si asterne peste noi linistea sufleteasca Ma rog pentru re-intregirea familiei mamei mele; impacarea lor sufleteasca , te rugam in vreme de durere si mahnire cauta cu mila spre noi pacatosii fii tai si mijloceste catre Preabunul nostru Mintuitor iertarea de pacate si vindecarea de toata neputinta, tie doamne iti multumesc

 • 153. sissyke pe 02 Ianuarie 2014 18:31

  livia citeste rugaciunea arseniei boca pentru femei scoate de pe net e foarte frumoasa si te ajut a mult o sati deie putere.sissy

 • 154. nony pe 31 Decembrie 2013 19:55

  sa ne auda Dumnezeu si sa ne ajute prin rugaciunile facute si prin ajutoarele Lui nemijlocite...

  Asa sa ne ajute Dumnezeu.

  Amin

 • 155. MARIA MARIA pe 27 Decembrie 2013 17:59

  DOAMNE LUMINEAZALE MINTEA COPIILOR MEI DALE SANATATE SI IARTANE PACATELE AMIN

 • 156. maria maria pe 25 Decembrie 2013 12:24

  sfinte arsenie boca dai sanatate nepoatei mele care e pe patul de spital in spania se numeste doina doamne ajuta amin

 • 157. maria maria pe 25 Decembrie 2013 12:18

  sfinte parinte arsenie boca ajutama la boala care o am si dami putere sa pot umbla doamne ajutane amin

 • 158. mirela pe 15 Decembrie 2013 22:38

  va rog din toata inima mea sa va rugati si pentru mine la bunul Dumnezeu sa ma ajute sa ma inpac cu iubitul meu calin te rog Doamne ai mila de sufletul meu si de toti care iti cere ajutor Doamne ajuto pe toti..

 • 159. liliana pe 09 Decembrie 2013 09:23

  Ajuta-mi fiul sa nu cada in plasa ispielor si da-i liniste sufleteasca.ma rog zi si noapte plangand.Amin!

 • 160. Stanoiu costica pe 07 Decembrie 2013 17:51

  Merge-ti la PRISLOP Parintele -i acolo Va asteapta si la intoarcere dupa rugaciuni,dupa ce a-ti atins SFANTA CRUCE,cu multa dragoste si credinta ve-ti primi ajutorul lui DUMNEZEU.

 • 161. jenyjan pe 27 Noiembrie 2013 11:21

  Doamne ajuuta tuturor.......sunt din ianca jud braila,miam propus sa ajung la Mormà
  nt
  ul parintelui Arsenie in luna ianuarie ,stie cineva sà-mi spunà dacà se poate ajunge cu trenul?? Sau daca e cineva disponibil de prin zona mea si vrea sa meargà ,neam putea uni la benzina. 0754553436

 • 162. Soare Camelia pe 25 Noiembrie 2013 23:18

  Părinte monah Arsenie te rog din inima si suflet sa fi sprijinul meu sa nu mă lași sa mă ajuti pe mine pacatoasa si nemernica

 • 163. livia pe 11 Noiembrie 2013 17:50

  Doamne ajuta, rugati-va si pentru mine-sint intr-un mare impas, nu stiu daca o sa reusesc caci sint parasita de toti de pe pamant- mi-au ramas doar MAICUTA DOMNULUI SI IISUS -dar nu stiu nici cum sa ma rog, e o durere care ma frange -mi-am pierdut puterea si nu stiu cum sa ma rog-rugati-va pt mine-DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE

 • 164. cami pe 04 Noiembrie 2013 08:59

  Multumescu-ti TIE Parinte Arsenie pentru toate darurile primite; Tu esti MIJLOCITORUL RUGACIUNILOR MELE, SPRIJINITORU si ZIDITORUL MEU, Tu esti piatra neclintita a neamului romanesc. Duceti-va fratilor macar cu gandul uitandu-va la o poza de-a parintelui la Sfantul mormant al parintelui Arsenie Boca caci va face el in asa fel incat daca va doriti sa mergeti la mormant sa fiti deja acolo. Eu una asa am ajuns prima data doar mi-am dorit si m-am rugat sa ma lase si pe mine sa il cunosc.apoi a venit cineva si m-a intrebat daca vreau sa merg i-am spus
  ca nu am bani, dar apoi a doua zi au venit si banii. Am fost intr-un pelerinaj in toata tara si am ajuns peste tot si la Manastirea Nicula, Lainici, Dintr-un lemn, Polovraci. Domnul sa va ajute in toate nevoile sufletesti si trupest.

 • 165. forentina pe 03 Noiembrie 2013 09:08

  doamne cel mai frumos este sa poti visa cu maica domnului si isus hristos.oricine poate visa daca se roaga mult.

 • 166. florentina pe 02 Noiembrie 2013 20:45

  sfinte parinte datorita tie,ieu azi merg pe drumul credintei,ma rog mai mult tin post,si asta pt ca am fost la prislop.spun rugaciunea catre tine parinte arsenie,mai spun briul maicii domnului,si rugaciuni catre sf nectarie.tin sa mentionez ca tu parinte arsenie mai cautat,si mai gasit si sf nectarie ma gasit,atunci cind am fost pierduta.iar dimineata si seara ma inchin mintuitorului isus hristos.ma inchin si spun,isuse hristoase fiul lui dumnezeu miluiestema pe mine pacatoasa .doamne sa mai spun si ca maica domnului mia pus mina pe burta si a zis .da vei avea un baiat.nu uit sa vorbesc toata ziua cu voi,findca stiu ca ma auziti.va iubesc.doamne ajuta pe toti care iti cer ajutorul.amin.

 • 167. FLORENTINA pe 02 Noiembrie 2013 20:27

  parinte arsenie iti multumesc din suflet ca de acolo sus,imi veghezi familia,sunt fericita ca am fost la mormintul tau,si imediat dupa citeva zile mi=ai venit in vis si ti=am auzit vocea ca mam vindecat.iar acum isus mia venit in vis si mia zis ca voi avea un baiat si sai pun numele gabriel.asa voi face.SLAVA LUI DUMNEZEU.AMIN

 • 168. liliana pe 29 Octombrie 2013 20:26

  Parinte Arsenie ajuta-mi te rog baiatul care este plecat peste hotare pentru a-si gasi un loc de munca si de a nu cadea in plasa ispitelor.Ma rog tie Parinte Arsenie Boca Amin!

 • 169. Carmen A pe 26 Octombrie 2013 13:46

  Mormantul Parintelui Arsenie Boca se afla la Prislop, langa Hunedoara. Este minunat sa poti ajunge in acest loc atat de binecuvantat, cu atata rugaciune si liniste...

 • 170. ion roxana pe 24 Octombrie 2013 15:51

  unde se afla //minastirea ?vr si eu sa ajung acolo ms .

 • 171. l b pe 20 Octombrie 2013 22:57

  Sfinte Parinte al neamului nostru te rog ajuta-mi mie si ficei mele in marile incercari care ne tulbura si ne aduc atataaaaaaaaaaaa suferinta . Povatuieste-ma si mijloceste pentru noi catre DUMNEZEU. Doamne miluieste-ne.

 • 172. ELENA pe 10 Octombrie 2013 12:20

  SFINTE PARINTE ARSENIE BOCA TE ROG DIN SUFLET AI GRIJA SI VINDECO PE MAMA SI SURIOARA MEA CA SANT DOUA SUFLETE AMARATE SI CHINUITE TE ROG NU LE LASA.DOAMNE IISUSE HRISTOASE MILUIESTENE PE NOI PACATOS AMIN

 • 173. Lumy pe 09 Octombrie 2013 11:35

  Multumim tie Sfinte Parinte Arsenie, ca prin rugaciunile tale catre Dumnezeu mi-ai ajutat si mie, pacatoasa, si familiei mele. Cand credeam mai putin ca voi ajunge la Prislop la mormantul Parintelui, dar mai ales ca sotul meu va fi cel cu initiativa, atunci, Dumnezeu ne-a aranjat totul. Totul a fost de vis, un vis frumos trait impreuna cu familia mea! Dorinta mea a fost indeplinita de Parintele Arsenie si mi-am gasit serviciu dupa o luna de la vizitarea mormantului. Mergeti cu credinta si incredere! Dumnezeu si Parintele Arsenie sa ne ajute pe toti si sa ne ierte pe noi pacatosii!
  "Parinte Arsenie trimite duhul tau paznic si da-ne noua sanatate si liniste. Alunga de la casa mea necazurile si suferintele ca ai duh sfant. Amin"

 • 174. luxor201072 pe 07 Octombrie 2013 09:05

  Sfanta Marie,ma indreptez plin de incredere catre Tine,cerandu-Ti ajutor.Cred cu tarie ca ma vei asculta in necazul meu si ma vei sprijini cand imi este greu.
  Sper a-Ti arata recunostinta mea,iti fagaduiesc sa fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune,te rog cu umilinta sa imi aduci liniste in durerea si tristetile mele.
  In numele negraitei rugaciuni si bucurii care Ti-a cuprins inima cand ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa Ta din Betlania,Te implor roaga-Te pentru mine si familia mea ca sa-L pastram pe Dumnezeu in inima,astfel incat sa ne invrednicim in a primi ajutor in nevoile noastre,mai ales in durerea care ma copleseste acum(se spune dorinta).Te implor,Ajutatoarea celor aflati in suferinta,infrange orice greutati,precum ai infrant balaurul care sade la picioarele Tale.
  TATAL NOSTRU
  Bucura-Te marie,cea plina de dar,
  Domnul este cu Tine!
  Binecuvantata esti Tu intre femei si binecuvantat este Rodul pantecului Tau,care a nascut pe Mantuitorul sufletelor noastre,Iisus Hristos!
  Sfanta Marie,Maica de Dumnezeu,roaga-Te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre.Amin

 • 175. miguel_tiger_one@yahoo.com pe 29 Septembrie 2013 00:11

  doamne sfinte arsenie boca,te rog cu umilinta sa_mi ajuti sa ma insanatosesc de discopatie cervicala .intareste-ma in credinta fata de dumnezeu,iarta-mi pacatele ce le-am facut din copilarie,pana in vremea rugaciunii de acum.indeparteaza-ma doamne de singuratate.si fa doamne ca prietena mea valerica sa se intoarca la mine. iti multumesc doamne sfinte arsenie boca. doamne ajuta.

 • 176. loredana pe 31 August 2013 22:39

  iti multumesc parinte arsenie pt tot ce ai facut pt mine sipt familia mea . am fost de 2 ori la manastire e ceva divin si vii asa de uincarcat de energie pozitiva de nici nu iti poti inchipui vreodata

 • 177. violeta pe 25 Iulie 2013 00:54

  parinte Arsenie te rog sa ma ajuti sa trec de aceste momente de cumpana ,de tristete si suparare da-mi puterea sa es din acest impas ....AMIN

 • 178. Lili pe 28 Aprilie 2013 06:05

  Multumesc sfinte Arsenie Boca ca ti-ai indreptat fata catre mine si mi-ai aratat ispita pe care n-a putut-o duce omul vietii mele. Acum te rog cu toata putearea sufletului meu intristat, plans si obosit de atata suferinta, da-i sfinte putere si ganduri bune si iubitoare indreptate catre noi, cei care-i ii ducem dorul de cand a aparut ispita in viata lui. Readu-l te rog in viata mea iar mie da-mi puterea sa iert si sa uit tot necazul asta. Reda-ne Doamne Sfinte dragostea, tandretea si intelegerea intre noi, pacea si linsitea sufleteasca. Sanatate da-ne Doamne tuturor, te rog! Asa sa ne ajute Dumnezeu, Amin!

 • 179. deea pe 10 Aprilie 2013 22:03

  Cunosc pe cineva carei i s-a aratat Parintele sub forma reala la mormant,cei credinciosi primesc mesaje in diverse feluri.Trebuie sa nu mai pacatuim sa meritam sa cerem ceea de dorim,ne putem indrepta cu totii pe calea cea dreapta

 • 180. Olga pe 04 Aprilie 2013 00:25

  Cand am citit rugaciunea m-am linistit sufleteste:(((((( multumesc Parinte Arsenie,si Dumnezeul sa ne ajute pe toti cei nevoiosi,amin!

 • 181. cristian pe 27 Feb 2013 14:46

  Cel mai simplu de ajuns la Manastirea Prislop este de la Hateg luand varianta pt Hunedoara dupa cca 9 km este indicatie pt manastire pe partea stanga,de acalo mai sunt 4-5 km cred.din Hateg varianta nu Dn pt Simeria.Doamne ajuta!

 • 182. Mina pe 06 Feb 2013 17:43

  Va rog sa va amintiti in rugaciunile dumneavoastra de mine si sa va rugati Bunului Dumnezeu sa ma ajute sa ma impac cu sotul meu.Va rog din suflet si din inima sa va rugati pentru mine,va rog sa ma ajutati cu rugaciunile voastre.Doamne ajuta pe toata lumea si nu uita de mine doamne!

 • 183. ELENA pe 21 Ianuarie 2013 12:50

  ITI MULTUMIM PARINTE ARSENIE PT DESCHIDEREA CARE NE-AI INLESNIT-O SPRE CREDINTA

 • 184. Sorina pe 19 Decembrie 2012 13:22

  Mutumesc mult de raspuns...nu nu prea aflasem mare lucru.

 • 185. Stetiu veturia pe 15 Decembrie 2012 09:18

  Buna ziua ,daca nu ati aflat Pina acum ,va spun eu ,trebuie sa ajungeti in Hunedoara ,dupa care cred caci pr oricine intrebati ,stie sa va indrume spre ,,Silvasu de Sus ,apoi spre Manastire ,si daca vreti cazare ,intrebati de Dragomir Ion din Silvasu de Sus ,caci treceti chiar prin fata casei lui spre Manastire ,va urez drum bun si sa va auda Sf Parinte ,,Arsenie"

 • 186. Sorina pe 06 Decembrie 2012 11:26

  Spuneti-mi va rog cum pot ajunge la Prislop din Bucuresti? As vrea sa merg cu masina cu copiii si sa nu caut f. mult. Poate ma poate indruma cineva si spre o cazare decenta in zona...nu din punct de vedere financiar ci sa fie curata, civilizata si sa se preteze unei familii cu 2 copii mici. Ne dorim foarte tare sa ajungem la mormantul Parintelui.
  Multumesc!

 • 187. viziru rodica pe 06 Decembrie 2012 10:54

  multumim Parinte Arsenie pentru mijlocirea ta pentru noi catre Dumnezeu

 • 188. laura_popescu59 pe 28 Noiembrie 2012 23:09

  Multumim!Minunata si binecuvantata rugaciune!!!

COMENTARIUL TAU

844C4
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Trimite

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


Folositi produse bio ?
Voteaza
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.