Dovlecei pane de post

7724 afisari | 12 Martie 2010
Mihaela
 
Dovlecei pane de post 1
Reteta de post pentru 4 portii

Ingrediente:
5 dovlecei proaspeti, 5 linguri cu faina, 1 capatana de usturoi, 1 legatura de marar, 1 ceasca de ulei, sare si piper.

Dovleceii se spala si se curata. Se taie fiecare dovlecel rondele si se presara pe ambele parti sare si piper. Se trec apoi prin faina pe ambele parti si se prajesc in ulei incins. Se scot pe un servet de hartie.

Usturoiul se zdrobeste, se presara sare deasupra si se freaca bine cu ulei pana devine maioneza. Se toaca mararul. Dovleceii se transfera de pe servet pe un platou. Se presara marar tocat deasupra si maioneza de usturoi.

 




Cite┼čte mai multe despre: dovlecei pane,   reteta de post,   maioneza de usturoi,   dovleceii,   dovlecel
 
Alte articole din RETETE DE POST
Tort de post cu crema de cocos si crema de ciocolata

Tort de post cu crema de cocos si crema de ciocolata

Ingrediente: Blat : 200g faina alba, 1 lingurita de praf de copt, 3 linguri de cacao, 60ml de ulei, 20 ...

Prajitura de post cu mere si scortisoara

Prajitura de post cu mere si scortisoara

Reteta prajitura de post pentru 10 portiiIngrediente: 200g de faina alba, 600g de mere, 100g zahar brun facut pudra, 100g mar ...

Gogosi de post cu portocale

Gogosi de post cu portocale

Reteta de post pentru 12 portiiIngrediente: 2 cani de faina alba 000, 15g de drojdie proaspata, sucul stors de la o portocala, coa ...

Praz turcesc

Praz turcesc

Reteta de post cu praz pentru 6 portiiIngrediente: 1 kg de praz(tulpini subtiri), 7 linguri ulei de masline , 150g masline fa ...

COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza

COMENTARIUL TAU

72DC5
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Trimite

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


Folositi produse bio ?
Voteaza
Termeni si Conditii | 2010 Femeilor.ro. Toate drepturile rezervate.